Ultima oră
Victorie uriaşă pentru Jaqueline Cristian! A trecut după un meci maraton de locul 10 WTA Victorie uriaşă pentru Jaqueline Cristian! A trecut după un meci maraton de locul 10 WTA
VIDEO | FC Argeş - Corvinul, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ocazie imensă pentru gazde, în primele minute VIDEO | FC Argeş - Corvinul, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ocazie imensă pentru gazde, în primele minute
WADA a făcut apel la TAS în cazul Jannik Sinner şi cere o suspendare a numărului 1 mondial. Despre cât timp este vorba WADA a făcut apel la TAS în cazul Jannik Sinner şi cere o suspendare a numărului 1 mondial. Despre cât timp este vorba
Ole Gunnar Solskjaer a scos totul la iveală! Ce s-a întâmplat după revenirea Cristiano Ronaldo la Manchester United Ole Gunnar Solskjaer a scos totul la iveală! Ce s-a întâmplat după revenirea Cristiano Ronaldo la Manchester United
EXCLUSIV | Unde se poate face diferenţa în derby-ul Manchester United - Tottenham. „Dacă va reuşi să profite de asta, poate câştiga meciul” EXCLUSIV | Unde se poate face diferenţa în derby-ul Manchester United - Tottenham. „Dacă va reuşi să profite de asta, poate câştiga meciul”
Marele merit a lui Şumudică! Neil Lennon nu a făcut asta. „Face parte din fişa oricărui antrenor” Marele merit a lui Şumudică! Neil Lennon nu a făcut asta. „Face parte din fişa oricărui antrenor”

Gesturile lui Emiliano Martinez au înfuriat FIFA! Portarul argentinian, suspendat

Fotbal Internațional Publicat astăzi, 09:25
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21747668/1/martinez-tw.jpg

 

 

Portarul argentinian Emiliano „Dibu” Martinez a fost suspendat pentru două meciuri de FIFA pentru „comportament ofensator”, a anunţatâ, vineri, Federaţia argentiniană de fotbal (AFA) într-un comunicat.

Martinez va rata următoarele meciuri ale Argentinei din preliminariile sud-americane pentru Cupa Mondială din 2026, împotriva Venezuelei şi Boliviei, în octombrie.

Portarul echipei Aston Villa a fost suspendat pentru incidentele din meciurile cu Chile şi Columbia, de la începutul acestei luni.

În meciul cu Chile, primul de la câştigarea Copa America în Statele Unite, Martinez a sărbătorit făcând un gest obscen cu trofeul, aşa cum a făcut după câştigarea Cupei Mondiale din 2022 în Qatar.

După înfrângerea cu Columbia, jucătorul în vârstă de 32 de ani a lovit o cameră de televiziune locală.

„Damian Emiliano Martinez este sancţionat pentru comportamentul său ofensator şi pentru încălcarea principiilor fair-play-ului”, a precizat AFA într-un comunicat, adăugând că nu este de acord cu decizia Comisiei de disciplină a FIFA.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri