Ultima oră
VIDEO | Udinese - Inter 2-3. Răzvan Sava, rezervă la învinşi VIDEO | Udinese - Inter 2-3. Răzvan Sava, rezervă la învinşi
LaLiga condamnă campania rasistă a suporterilor echipei Atletico Madrid împotriva lui Vinicius Junior LaLiga condamnă campania rasistă a suporterilor echipei Atletico Madrid împotriva lui Vinicius Junior
Guardiola a spus lucrurilor pe nume după ce City s-a încurcat din nou: ”Este să mai facem asta!”

Guardiola a spus lucrurilor pe nume după ce City s-a încurcat din nou: ”Este să mai facem asta!”
Record fabulos doborât de Brentford în Premier League Record fabulos doborât de Brentford în Premier League
Hagi a pus din nou ochii pe fotbalistul din Superligă: ”E un jucător important!”

Hagi a pus din nou ochii pe fotbalistul din Superligă: ”E un jucător important!”
VIDEO | Newcastle - Manchester City 1-1. Al doilea egal la rând în campionat pentru ”cetăţeni” VIDEO | Newcastle - Manchester City 1-1. Al doilea egal la rând în campionat pentru ”cetăţeni”

”O să îl ajute pe viitor”. Elias Charalambous merge pe mâna noului venit la FCSB

FCSB Publicat de Daian Cutu astăzi, 16:31
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21748005/1/fcsb-maccabi-tel-aviv-fc-preliminariile-ligii-campionilor-123-07-2024-7.jpg

 

 

Sepsi şi FCSB se întâlnesc, astăzi, de la ora 21:30. Meciul va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Elias Charalambous a vorbit la superlativ despre Daniel Bîrligea. Atacantul adus de la CFR Cluj ”a spart gheaţa” în tricoul campioanei şi a marcat în disputa cu RFS Riga, de joi, din cadrul Europa League.

”Ca fiecare jucător care vine la FCSB, lucrăm ca el să se adapteze în cel mai scurt timp. Avem discuţii cu fiecare jucător.

El oricum ştie campionatul. Ştie ce se vrea de la fotbalul din România şi ce mentalitate este în fotbalul românesc. Ştie foarte bine ce se vrea de la FCSB. E deja pregătit pentru asta. Nu e o problemă pentru el.

A fost fericit că a marcat şi mă bucur mult pentru el. Golul ăsta cu siguranţă o să îl ajute pe viitor”
, a spus cipriotul.

După primele 10 etape, Sepsi se află pe locul 10 în Superligă, cu 11 puncte. Covăsnenii au avut un start ezitant de sezon şi sunt obligaţi să înceapă să strângă puncte, pentru a spera la play-off.

De cealaltă parte, FCSB ocupă poziţia a 13-a, cu 10 puncte. Deşi are un parcurs excelent în cupele europene, campioana României a dezamăgit constant în Superligă.

În stagiunea precedentă, FCSB s-a impus în ambele meciuri din sezonul regular, scor 5-2 şi 1-0. În play-off, bucureştenii s-au impus în meciul de pe teren propriu, scor 2-1, iar înfruntarea de la Sfântu Gheorghe s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele