Ultima oră
VIDEO | Petrolul - Hermannstadt 4-1. Prahovenilor le-a ieşit absolut totul VIDEO | Petrolul - Hermannstadt 4-1. Prahovenilor le-a ieşit absolut totul
Meci din Serie A fără public. Motivul e lega de incidentele din Cupă Meci din Serie A fără public. Motivul e lega de incidentele din Cupă
Iulian Teodosiu a cucerit Cupa României la sabie Iulian Teodosiu a cucerit Cupa României la sabie
Barcelona va juca fără spectatori un meci din Champions League! Motivul Barcelona va juca fără spectatori un meci din Champions League! Motivul
Walter Zenga a semnat Walter Zenga a semnat
VIDEO | Avem deja golul etapei? Mihnea Rădulescu, şut SUPERB de la distanţă în poarta celor de la Sibiu VIDEO | Avem deja golul etapei? Mihnea Rădulescu, şut SUPERB de la distanţă în poarta celor de la Sibiu

Ştefan Târnovanu, pus la zid de fostul său antrenor! "Sunt supărat pe el"

FCSB Publicat de Tudor Moisa astăzi, 16:45
mail-share icon Email

Ştefan Târnovanu a fost pus la zid de Benone Dohot, antrenor cu portarii şi cel care l-a descoperit pe fotbalistul campioanei României. Dohot a spus că este supărat pe Târnovanu pentru că portarul nu mai dă niciun semn de viaţă şi a punctat că nu se mai uită la meciurile în care jucătorul de 24 de ani evoluează.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21747036/1/fcsb-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-21-09-2024-7.jpg

Ştefan Târnovanu este titular incontestabil la FCSB. Portarul de 24 de ani a avut prestaţii foarte bune, în ultimele sezoane, ajungând şi în lotul echipei naţionale a României, pentru care a bifat două selecţii.

Fotbalistul a fost descoperit la 12 de ani de Benone Dohot. Târnovanu şi-a făcut junioratul la Poli Iaşi, iar la seniori, pe lângă formaţia ieşeană, a mai evoluat la Ştiinţa Miroslava şi Sportul Snagov, înainte să ajungă la FCSB, în 2020.

Benone Dohot a păstrat legătura cu Ştefan Târnovanu şi după ce portarul a ajuns la FCSB, dar se pare că acesta nu mai dă niciun semn de viaţă de aproape doi ani. Benone Dohot l-a pus la zid pe Târnovanu, pe care îl acuză că nu are bun simţ şi că duce lipsă de educaţie.

”Despre Ştefan n-aş mai vrea să discut, n-am ce discuta, pentru că sunt supărat pe el. Sunt aproape doi ani de zile de când nu a mai dat un telefon. Toată lumea ştie că datorită mie a ajuns în fotbal.

Înainte mai vorbeam cu el, ne mai sfătuiam, acum are o perioadă bună de când nu a mai dat un semn.

Dacă era un băiat cu bun simţ şi educat nu uita de unde a plecat. Un băiat cu caracter întotdeauna se uită înapoi, ar trebui să aprecieze câte am făcut pentru el. Dar asta e...

Să fie sănătos, să-i facă Becali salariu de 100.000 de euro pe lună, să-i meargă bine, îi urez succes!”, a declarat Benone Dohot, conform GSP.

Ştefan Târnovanu va primi un apartament de la Gigi Becali

FCSB se află pe locul secund după prima etapă a fazei princiaple din Europa League. "Roş-albaştirii" s-au impus în faţa celor de la RFS, scor 4-1, joi seară.

Vineri, Gigi Becali a făcut un anunţ surprinzător. Deşi l-a criticat constant pe Ştefan Târnovanu, în ultimul timp, finanţatorul a rămas impresionat de prestaţia portarului din meciul cu RFS. Se pare că evoluţia lui Ştefan Târnovanu va fi premiată de Gigi Becali.

Patronul campioanei a dezvăluit că îi va mări salariul titularului dintre buturi. De asemenea, Târnovanu va primi şi un apartament din partea lui Gigi Becali.

"N-ai văzut şi Târnovanu? Târnovanu, acum, pentru ce a apărat, îi bag şi contractul mărit. Îi mărisem contractul şi nu l-am băgat. Acum îi bag şi contractul şi îi iau şi un apartament. Păi, da!", a declarat Gigi Becali la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele