Ultima oră
VIDEO | Bayern Munchen - Bayer Levekusen 1-1. Derby-ul Bundesligii s-a terminat indecis VIDEO | Bayern Munchen - Bayer Levekusen 1-1. Derby-ul Bundesligii s-a terminat indecis
Dan Petrescu, replică pentru contestatari. ”Când nu sunt aici, sunt bun” Dan Petrescu, replică pentru contestatari. ”Când nu sunt aici, sunt bun”
Simona Halep revine! ”Mai repede decât vă aşteptaţi” Simona Halep revine! ”Mai repede decât vă aşteptaţi”
”Petrescu este în pericol! A ratat deja un obiectiv, iar jocul nu e ce trebuie!”. Stare de alarmă în Gruia, după ce UTA a dat de pământ cu ”SuperDan” | VIDEO EXCLUSIV
”Petrescu este în pericol! A ratat deja un obiectiv, iar jocul nu e ce trebuie!”. Stare de alarmă în Gruia, după ce UTA a dat de pământ cu ”SuperDan” | VIDEO EXCLUSIV
”Aici aşteptările sunt mari, nu există răbdare”. Ciprian Deac, afectat de eşecul cu UTA ”Aici aşteptările sunt mari, nu există răbdare”. Ciprian Deac, afectat de eşecul cu UTA
VIDEO | Rapid - Oţelul 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
VIDEO | Rapid - Oţelul 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start

Explicaţiile lui Neluţu Sabău după primul eşec din acest campionat: ”Până acum am arătat că ştim să jucăm fotbal!”

U Cluj Publicat astăzi, 19:55
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21748160/1/fc-cfr-1907-cluj-fc-universitatea-cluj-superliga-superbet-04-08-2024-4.jpg
 

Politehnica Iaşi a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Universitatea Cluj, într-un meci din etapa a 11-a a Superligii.

Golul a fost marcat de Soares, în minutul 50. În minutul 49, un gol al oaspeţilor a fost anulat pentru ofsaid.

La finalul meciului, antrenorul ardelenilor a oferit mai multe declaraţii. Sabău a scos în evidenţă faptul că moldovenii au luptat pentru fiecare minge. 

”Până acum am arătat că ştim să jucăm fotbal!”

”A venit şi acest moment (n.r. al primei înfrângeri). A fost un teren pe care a fost foarte greu să construieşti. Sărea tot timpul mingea. Şi în astfel de condiţii trebuia să jucăm mai direct, pe cei doi atacanţi.

În a doua repriză la prima situaţie a lor de gol au marcat, după care am avut o reacţie destul de bună, dar am fost destul de neinspiraţi la ultima pasă.

Ei (n.r. jucătorii de la Poli Iaşi) s-au luptat pentru fiecare minge. Mergem înainte, până la urmă ne aşteptam să vină şi prima înfrângere. Trebuie să ne revenim şi să avem încredere în noi, să muncim şi mai bine. Trebuie analizat acest joc, avem mult de învăţat. 

Până acum am arătat că ştim să jucăm fotbal. A fost o zi proastă. Mai intervine şi o astfel de stare, de oboseală, şi să nu iei deciziile cele mai bune. Este o lecţie, capul sus, şi mergem mai departe”, a spus Sabău, la flash-interviu. 

mail-share icon Email
viewscnt

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele