Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Mihai Stoica, despre repetarea penalty-ului, în partida CFR Cluj - Rapid. ”Nu suport să mă facă cineva orb, că nu sunt”

Superliga Publicat de Ovidiu Neacşu pe 17 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20778172/1/mihai-stoica-uta-arad-3.jpg

CFR Cluj a reuşit să câştige în faţa Rapidului, cu scorul de 1-0. Giuleştenii au avut şansa să egaleze în ultimul minut, după ce au primit un penalty, cu ajutorul VAR, dar Alexandru Albu nu a putut să îl învingă pe Bălgrădean.

Imediat după meci au apărut mai multe voci, care au susţin că penalty-ul trebuia repetat, printre care şi Mihai Stoica, managerul lui FCSB.

”Rapidul a arătat mai bine pe final. E o semi-viciere de rezultat, faptul că unii nu cunosc regulamentul nu ne exonerează de piciorul lui Bălgrădean! E clar, stângul e în faţa liniei porţii.

Îţi citesc ce spune regulamentul. „Noua regulă impune goalkeeperilor să poziţioneze ambele picioare în contact direct cu linia de poartă”. Trebuia repetat penalty-ul şi cartonaş galben pentru Bălgrădean. Ar trebui să-i cheme de la vestiar şi să se repete.

Ar trebui ca Mitruţi (n.r. asistentul #1) şi cei din camera VAR să vină explice de ce nu au repetat. Să spună că nu au ştiut sau «am ştiut şi n-am vrut». Nu există altceva! Nu există «n-am văzut»!

Am tot primit mesaje că nu văd bine, nu suport să mă facă cineva orb, că nu sunt, încă văd! Trebuia repetat penalty-ul. Ce se întâmpla după... poate apăra Bălgrădean şi la ora asta”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Ce spune regulametul oficial

Din sezonul 2022/2023 regulamentul în cazul loviturilor de la 11 metri s-a schimbat. Dacă înainte era prevăzut că în momentul executării penalty-ului, portarul trebuie să aibă un picior pe linia porţii, acum ”portarul trebuie să aibă ambele picioare pe sau deasupra liniei porţii PÂNĂ în momentul în care este executată lovitura”. Astfel că în situaţia de faţă totul a fost regulamentar, Bălgrădean se afla cu ambele picioare pe linia porţii înainte ca Albu să lovească mingea, iar ulterior s-a deplasat.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele