Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

”Mi-a spus că vrea să mă aducă”. Gigi Becali a intervenit în direct şi a cerut numărul moderatorului

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 30 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21446391/1/becali.png

Ciprian Panait (47 de ani) a dezvăluit că Gigi Becali l-a dorit în trecut la FCSB, însă nu a mai ajuns la liderul din Superliga.

Becali a intervenit la moderatorul unei emisiuni, pentru a face rost de numărul lui Panait.

Tehnicianul activează în prezent la formaţia qatareză Al-Kharaitiyat.

”Nu am lucrat niciodată cu Gigi Becali, dar mi-a propus să vin în club! Nu spun poziţia, nu e cea de antrenor principal, nu! Nu e corect să lăsăm lucrurile în ceaţă... . A intervenit într-o emisiune, a cerut numărul moderatorului şi în pauza de publicitate moderatorul a spus că acela e numărul domnului Becali, să îl sun!

L-am sunat după emisiune, mi-a spus că vrea să mă aducă, a spus că vrea să discute cu domnul Mihai Stoica şi cu Reghecampf. Asta era în 2012, plecasem de la Rapid. «Să văd dacă găsim să îţi dăm de lucru, pentru că îmi placi! Sună-mă peste o perioadă».

L-am sunat după câteva zile şi mi-a spus că mă place, dar că nu e momentul acum. «Te apreciază Reghe şi MM, dar nu e momentul». Apoi, a fost o altă propunere mai târziu, dar nu s-a făcut din diferite motive.

Eu cred că domnul Becali face o treabă foarte bună la FCSB, are oameni de încredere acolo şi le doresc să-şi îndeplinească obiectivele”
, a dezvăluit Panait, pentru Sport.ro.

Panait mai are în CV formaţiile: Rapid U19, Al Hilal U23, Al Hilal, Al Raed, Al Batin, Sohar.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele