Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

Meciul cu Oţelul ar putea fi ultimul la FCSB pentru un jucător ce a impresionat în sezonul trecut

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 30 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21270137/1/otelul-galati-fcsb-superliga-superbet-29-07-2023-4.jpg

FCSB s-a impus în deplasare, cu scorul de 2-0, contra celor de la Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a treia a Superligii.

Au marcat Oct. Popescu ’40 şi Compagno ‘90+1.

Confruntarea împotriva moldovenilor ar putea fi ultima la FCSB pentru Malcom Edjouma, mijlocaş ajuns din om de bază rezervă în garnitura lui Elias Charalambous.

Cei de la AS.ro scriu că francezul este dorit de Bari, iar Gigi Becali este dispus să accepte o ofertă de la formaţia din Serie B, cu condiţia să nu fie mai mică de 1 milion de euro.

Venirea lui Djokovic în această vară a reprezentat trecerea pe banca de rezerve a lui Edjouma, astfel Becali e dispus să renunţe la francez.

În vârstă de 26 de ani, Edjouma a marcat în sezonul trecut 11 goluri pentru FCSB şi le-a furnizat colegilor săi alte 3 pase de gol în 40 de meciuri oficiale din toate competiţiile.



 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele