Ultima oră
Juventus a bifat o performanţă senzaţională Juventus a bifat o performanţă senzaţională
Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil" Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil"
Gigi Becali a făcut deja echipa pentru meciul cu RFS Gigi Becali a făcut deja echipa pentru meciul cu RFS
Mihai Stoica a tunat şi a fulgerat după remiza cu Petrolul! "Viciere mare de rezultat!" | VIDEO EXCLUSIV Mihai Stoica a tunat şi a fulgerat după remiza cu Petrolul! "Viciere mare de rezultat!" | VIDEO EXCLUSIV
Istvan Kovacs, delegat la un meci din Superligă Istvan Kovacs, delegat la un meci din Superligă
VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la ora 16:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Gică Hagi, fără victorie de 3 etape VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la ora 16:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Gică Hagi, fără victorie de 3 etape

Meciul cu FC Botoşani aduce o titularizare în premieră la FCSB

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 25 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21504266/1/fcsb.jpg

Astăzi, de la 20:00, FCSB are duel cu FC Botoşani. Partida va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Surpriza lui Elias Charalambous pentru acest meci este Nana Antwi. Fundaşul ghanez e titular în premier la FCSB, după ce etapa trecută a intrat în repriza a doua, la partida cu Universitatea Cluj, terminată 0-0.

O altă decizie tactică interesantă este utilizarea lui Octavian Popescu ca ”vârf”. Tânărul jucător a dat un randament modest în acest sezon, fiind în căutarea formei.

FCSB conduce Superliga, după 26 de etape, cu 55 de puncte. Situaţia este diametral opusă pentru FC Botoşani, care ocupă ultima poziţie, cu 20 de puncte.

FCSB are o serie impresionantă împotriva moldovenilor, reuşind să nu piardă ultimele 13 partide directe. FC Botoşani s-a impus ultima dată pe 29 iulie 2019, cu scorul de 0-2. În acea stagiune, formaţia patronată de Valeriu Iftime a reuşit să termine pe locul 3 sezonul regular, cu un punct peste FCSB.

În actualul sezon, partida tur s-a încheiat cu victoria trupei lui Charlamabous, scor 0-1, graţie reuşitei lui Lixandru din minutul 16.

Echipele de start:

  • FCSB: Târnovanu - Antwi, Ngezana, Dawa, Radunovic - Lixandru, Şut, Olaru - Băluţă, Oct. Popescu, Coman
  • FC Botoşani: Ducan - Dimitrov, Sadiku, Celea, Ţigănaşu - Filip, Dican, David - Florescu, E. Lopez, Kaprof

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele