Ultima oră
”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea ”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea
Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves” Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves”
Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale
Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA
VIDEO | Farul - Sepsi 1-0, în direct la Prima Sport 1. Alibec marchează din penalty VIDEO | Farul - Sepsi 1-0, în direct la Prima Sport 1. Alibec marchează din penalty
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat

Louis Munteanu ar putea semna azi! Anunţul clubului din Superliga: „Se discută chiar la această oră”

Superliga Publicat pe 29 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21685121/1/rapid-bucuresti-farul-constanta-play-off-superliga-superbet-15-03-2024.jpg

Louis Munteanu este cel mai curtat fotbalist al momentului în Superliga. 

FCSB şi CFR Cluj duc o luptă extrem de grea pentru a obţine semnătura atacantului.

Neluţu Varga a dezvăluit că a început discuţiile pentru aducerea internaţionalului român la CFR Cluj! Totuşi, finanţatorul vicecampioanei a declarat că nu va intra în licitaţie cu alte echipe şi aşteaptă un răspuns de la Fiorentina.

În ultimele zile, Neluţu Varga a oferit tot mai multe detalii despre transferul atacantului la CFR Cluj şi a declarat că este din ce în ce mai aproape de a ajunge în Gruia.

Acum, Cristi Balaj a dezvăluit că ardelenii poartă ultimele negocieri pentru transferul celui mai curtat fotbalist în Superliga, iar Louis Munteanu ar putea semna chiar în cursul zile de azi.

„Se discută chiar la această oră, vorbim deja de detalii. (n.r. – Astăzi ar trebui să se închidă transferul lui Louis Munteanu?) Nu neapărat, dar există şanse. Discutăm despre detalii, este un transfer definitiv. Nu ar fi corect să vorbim despre FCSB în acest context.

Ştiu că îşi doreşte foarte mult să vină la noi, el consideră că este un mediu potrivit pentru el. Din ce ştiu a discutat şi Dan Petrescu cu el, e normal. Dan Petrescu şi-l doreşte, mă gândesc că orice antrenor din România îşi doreşte un jucător de valoarea lui Louis Munteanu”a spus Cristi Balaj la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele