Ultima oră
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"
VIDEO | FCSB - Petrolul 1-1. Tudorie a dat lovitura în prelungiri! VIDEO | FCSB - Petrolul 1-1. Tudorie a dat lovitura în prelungiri!

VIDEO | FCSB - Petrolul 1-1. Tudorie a dat lovitura în prelungiri!

Superliga Publicat ieri, 23:15
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21736208/2/fcsb-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-21-09-2024.jpg

 

 

FCSB şi Petrolul au remizat, scor 1-1, sâmbătă seară, în Ghencea. În inferioritatea numerică încă din prima repriză, FCSB a rezistat fără ca Petrolul să pună mari probleme, dar ploieştenii au reuşit totuşi să dea lovitura la ultima fază!

FCSB - Petrolul 1-1 (Băluţă 3 / Tudorie 90+4)

Echipele de start

  • FCSB: Târnovanu - V. Creţu, M. Popescu, Dawa, Radunovic - Fl. Tănase, Şut, Olaru (cpt.) - Băluţă, Bîrligea, Oct. Popescu.
  • Petrolul: Zima - Ricardinho, Papp, Huja, Dumitriu - T. Keita - M. Rădulescu, Fabricio Santos, Jyry, Grozav (cpt.) - Tudorie.

Minutul 90+8: Final de meci!

Minutul 90+4: GOL PETROLUL! Tudorie dă lovitura în prelungiri!

Minutul 45+5: Pauză în Ghencea.

Minutul 29: Roşu FCSB! Mihai Popescu a fost trimis la cabine, după ce l-a lovit cu cotul pe Tudorie. Atacantul Petrolului a fost plin de sânge după intrarea fundaşului.

Minutul 3: GOL FCSB! Alex Băluţă a deschis rapid scorul, cu un şut superb din afara careului.

Minutul 1: A început meciul.


FCSB vine după egalul din etapa trecută, scor 2-2, de pe terenul lui CFR Cluj şi are doar două victorii în acest start de sezon, în Superliga. Formaţia bucureşteană se află pe locul 12 în clasament înaintea etapei a 10-a şi are doar nouă puncte adunate.

De cealaltă parte, Petrolul stă mult mai bine în clasament decât rivala sa din această seară. Ploieştenii se află pe locul 6 în Superliga, la cinci lungimi de FCSB şi vin după egalul din runda trecută, scor 1-1 cu Farul.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii a avut loc în stagiunea trecută, iar atunci FCSB s-a impus cu 1-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele