Ultima oră
CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup
Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte" Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte"
VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca
A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului
Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua" Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua"
OFICIAL | Marian Huja a semnat OFICIAL | Marian Huja a semnat

Lamine Ghezali revine în Superliga! Contract valabil pe doi ani cu o echipă cu pretenţii

Superliga Publicat pe 14 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21702046/1/dinamo-bucuresti-csa-steaua-bucuresti-play-off-liga-2-casa-pariurilor-15-05-2023.jpg

Lamine Ghezali este foarte aproape de a reveni în Superliga după experienţa pe care a avut-o la Dinamo.

Rămas liber de contract după despărţirea de Levadiakos, formaţie ce a reuşit promovarea în prima ligă din Grecia, Ghezali este foarte aproape să bată palma cu un club din Superliga.

Este vorba despre UTA Arad, notează Fanatik. Fotbalistul s-ar fi înţeles cu „Bătrâna Doamnă” pentru semnarea unui contract valabil pe doi ani.

Cel care l-a convins pe mijlocaş să semneze este chiar tehnicianul arădenilor, Mircea Rednic.

Lamine Ghezali a avut evoluţii excelente la Dinamo pe vremea când evolua în Liga 2, dar în Grecia nu a reuşit să se impună şi va reveni în România.

Pentru greci, francezul a bifat doar 233 de minute în care a reuşit să livreze o singură pasă de gol în sezonul regular.

  • Golgheter al echipei Dinamo în sezonul 2023/2024, Ghezali a marcat 13 goluri în toate competiţiile.
  • Mijlocaşul francez a adunat 52 de jocuri în tricoul ”alb-roşu”.
  • 250.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului francez, conform transfermarkt
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele