Ultima oră
Gică Hagi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Nu ştiu de ce întrebaţi asta!” Gică Hagi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Nu ştiu de ce întrebaţi asta!”
Virgil Ghiţă a marcat Virgil Ghiţă a marcat
Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună" Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună"
OFICIAL | Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape OFICIAL | Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape
CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup
Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte" Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte"

Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua"

FCSB Publicat de Tudor Moisa astăzi, 14:58
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21740428/1/fcsb-lask-linz-play-off-uefa-europa-league-29-08-2024-4.jpg

 

 

FCSB va debuta, joi, de la ora 22:00, în faza principală din Europa League. Partida dintre campioana României şi RFS va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Înainte de startul fazei principale, Narcis Răducan a vorbit despre FCSB. Fostul director sportiv al "roş-albaştrilor" este de părere că FCSB va porni cu şansa a doua în aproape fiecare meci.

Deşi Narcis Răducan speră că FCSB va face o figură frumoasă, el este convins că va fi o performanţă remarcabilă dacă echipa antrenată de Elias Charalambous va acumula mai mult de 10 puncte.

"E clar că FCSB pleacă cu şansa a doua aproape la toate meciurile, dar FCSB a reuşit de-a lungul istoriei să se autodepăşească şi să contrazică calculele hârtiei. Ce depăşeşte 10 puncte e senzaţional. Am văzut că Gigi Becali a fixat un obiectiv de 12 puncte. Nu ştiu, va fi foarte greu, e important fiecare punct câştigat. Sunt adversare foarte puternice şi un sistem inedit.

FCSB are ceva special care o face să se motiveze în jocurile din cupele europene. Vom vedea dacă reuşesc. Provocarea este foarte mare, dar şi beneficiile pot fi foarte mari. Sper să adune cât mai multe puncte pentru că este foarte bine pentru fotbalul românesc", a declarat Narcis Răducan, conform sport.ro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele