Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

Întrebat dacă Florinel Coman se poate compara cu el, Adrian Ilie a dat răspunsul fără să stea mult pe gânduri. ”I-am transmis lui Florinel Coman asta”

FCSB Publicat pe 7 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21277550/1/fotoram-io-1.jpg

Adrian Ilie a dat lovitura de start a partidei FCSB - CFR Cluj, care s-a disputat în ”Ghencea” şi s-a încheiat cu victoria echipei bucureştene cu 1-0.

Legendarul jucător a vorbit la finalul meciului despre momentul în care fanii ”roş-albaştrilor” i-a scandat numele, dar şi despre victoria vicecampioanei. Adrian Ilie a fost întrebat şi despre comparaţia dintre el şi Florinel Coman şi a răspuns fără să stea pe gânduri. 

”Mă bucur pentru victoria Stelei (n.r. FCSB). Am avut mari emoţii când mi-a strigat tribuna numele. FCSB e cea mai în formă echipă şi mă aşteptam să-i bată pe CFR, care erau şi mai obosiţi. I-am transmis lui Florinel Coman să fie mai atent la joc, să fie concentrat. Suntem jucători diferiţi, nu mai comparaţi jucătorii! Le doresc succes tuturor echipelor româneşti în Europa”, a declarat Adi Ilie.

Verdict ferm, după faza care a decis FCSB - CFR Cluj. ”Penalty uşor acordat”

În partea secundă a meciului, în minutul 64, la un duel Cvek - Compagno desfăşurat în careul oaspeţilor, jucătorul bucureştenilor a căzut şi arbitrul Marcel Bîrsan a dictat penalty.

Analiza VAR a confirmat decizia arbitrului şi Compagno a transformat lovitura de pedeapsă controversată, ce a decis partida.

Fostul mare internaţional Viorel Moldovan este de părere că FCSB a meritat victoria, dar lovitura de pedeapsă a fost prea uşor acordată.

”Din punctul meu de vedere FCSB merită victoria, chiar dacă a fost obţinută în urma unui penalty uşor acordat, discutabil. A fost echipa care a avut mai mult iniţiativa.

Dar penalty-ul a fost foarte uşor acordat....” a spus Moldovan, pentru Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele