Ultima oră
VIDEO | Farul - Sepsi 2-1. Denis Alibec a fost providenţial VIDEO | Farul - Sepsi 2-1. Denis Alibec a fost providenţial
Lando Norris a câştigat Singapore Grand Prix. Este a treia sa victorie din acest sezon Lando Norris a câştigat Singapore Grand Prix. Este a treia sa victorie din acest sezon
Nu e Tony! Un alt antrenor demis în acest sezon din Superliga e aproape să o preia pe FC Argeş Nu e Tony! Un alt antrenor demis în acest sezon din Superliga e aproape să o preia pe FC Argeş
Schimbări majore la FCSB pentru primul meci din faza principală a Europa League. ”Nu o să mai jucăm aşa” Schimbări majore la FCSB pentru primul meci din faza principală a Europa League. ”Nu o să mai jucăm aşa”
VIDEO | Enea Bastianini a câştigat GP-ul din Emilia-Romagna. Francesco Bagnaia a căzut VIDEO | Enea Bastianini a câştigat GP-ul din Emilia-Romagna. Francesco Bagnaia a căzut
”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea ”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea

Incredibil! Cum negocia Cosmin Olăroiu cu Gigi Becali: ”Mamă, eşti şmecher tare! Deci aşa făceam şi eu echipa”

FCSB Publicat pe 26 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21472806/2/olaroiu.jpg

Cosmin Olăroiu, care în prezent pregăteşte gruparea arabă Al-Sharjah, a fost antrenorul FCSB-ului de trei ori.

Olăroiu s-a aflat pe banca tehnică a ”roş-albaştrilor” în perioadele iulie - octombrie 2002, decembrie 2005 - iunie 2007 şi mai - iunie 2011.

Florin Lovin, fost jucător la FCSB, a dezvăluit ce făcea Cosmin Olăroiu înaintea unui meci când echipa de start era stabilită, însă trebuia să poarte o discuţie şi cu patronul Gigi Becali.

”Mamă, eşti şmecher tare! Deci aşa făceam şi eu echipa”

”Norocul nostru în perioada 2004-2009, cât am jucat la Steaua e că am avut antrenori care au ştiut să gestioneze relaţia cu Gigi Becali şi cel mai elocvent exemplu este Cosmin Olăroiu.

Pe Gigi Becali, dacă ştii să-l iei, e un om extraordinar. Trebuie să ştii cum să discuţi cu el. În momentul în care ai o reacţie faţă de el, că nu faci cum vrea el…

Olăroiu ne-a povestit la un moment dat cum făcea. Înainte de meci se ducea la el (n.r. Gigi Becali) şi îi spunea: ‘Patroane, ia fă tu echipa!’.

Vă daţi seama că Oli avea echipa deja făcută, nu stătea el acum (n.r. să-i spună Becali). ‘Cum? Să fac eu echipa astăzi!?’ / ‘Da, fă echipa tu!’. Şi începea, scria pe acolo nea Gigi fundaş dreapta… Vă daţi seama că diferenţele puteau fi de doar doi, trei jucători. Adică nu putea să fie (n.r. o echipă total diferită).

Şi zicea Oli: ‘Mamă, eşti şmecher tare! Deci aşa jucam şi eu… Dar vezi că Badea (n.r. Vali Badea) are o întindere şi nu poate să joace!’. Dar ăla era valid. ‘Dar îl bag prin minutul 70, când sunt ăia obosiţi. Iar în dreapta nu joc cu ăla, joc cu Bănel’. Gigi zice: ‘Da, mă, bine!’.

Îţi dai seama, el îl făcea să se simtă important, îl făcea să se simtă în viaţa echipei, că el ia deciziile, dar, de fapt, nu le lua şi asta denotă tenacitate, inteligenţă”, a spus Florin Lovin, la ”Un Podcast”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele