Ultima oră
Premier League vine cu o veste proastă pentru Manchester City Premier League vine cu o veste proastă pentru Manchester City
Ana Bogdan a acces în turul doi al calificărilor la Wuhan Ana Bogdan a acces în turul doi al calificărilor la Wuhan
Loturile pentru selecţionatele U20 şi U17 ale României. Programul meciurilor pentru „tricolori” Loturile pentru selecţionatele U20 şi U17 ale României. Programul meciurilor pentru „tricolori”
Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit cum se implică Gigi Becali la FCSB. „Îi trimiteam lista cu jucătorii” Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit cum se implică Gigi Becali la FCSB. „Îi trimiteam lista cu jucătorii”
„Nu cred că va prinde play-off-ul”. Predicţie total neaşteptată. „E singura echipă care se va bate la titlu cu FCSB” „Nu cred că va prinde play-off-ul”. Predicţie total neaşteptată. „E singura echipă care se va bate la titlu cu FCSB”
Fotbalistul legendar şi-a prelungit contractul la 37 de ani! Anunţul clubului Fotbalistul legendar şi-a prelungit contractul la 37 de ani! Anunţul clubului

”Încrederea este maximă pentru el”. Andrei Raţiu l-a impresionat pe antrenorul lui Rayo, dar veştile nu sunt tocmai bune pentru român

La Liga Publicat de Daian Cutu pe 6 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/21374087/1/profimedia-0819971144.jpg

Andrei Raţiu şi-a făcut debutul în La Liga cu o prestaţie solidă pentru Rayo Vallecano în remiza albă din derby-ul local cu Real Madrid. Internaţionalul român a fost integralist şi s-a remarcat prin felul în care s-a descurcat în duelurile 1 vs. 1 cu Vinicius, unul dintre cei mai buni fotbalişti ai planetei, chiar dacă starul brazilian nu traversează cea mai bună formă a sa.

Francisco, antrenorul lui Rayo, a declarat că e foarte mulţumit de cum a jucat internaţionalul român, însă a punctat că Raţiu va avea serios de tras pentru a-i lua locul lui Ivan Balliu, titularul de drept.

"Jocul său a fost extraordinar. Ştiam că putem avea încredere în el în duelurile unu la unu cu Vinicius şi aşa a şi fost cazul. Îl ştiam de când juca la Huesca şi de asta este acum la Rayo.

Încrederea este maximă pentru el. Însă Balliu rămâne un jucător important. Este în primii 10 pe postul lui şi este rezultatul muncii sale zilnice, care l-au făcut să ajungă la acest nivel",
a explicat antrenorul lui Rayo, pentru publicaţia Infobiwenger.com.

mail-share icon Email
viewscnt

La Liga

Ultimele articole Toate articolele