Ultima oră
Probleme mari pentru Dinamo înaintea meciului cu Farul Probleme mari pentru Dinamo înaintea meciului cu Farul
Organizatorii turneului de la Hong Kong au stabilit când va juca Simona Halep Organizatorii turneului de la Hong Kong au stabilit când va juca Simona Halep
Mario Balotelli, la un pas să ajungă în Spania Mario Balotelli, la un pas să ajungă în Spania
Pete Rose a murit Pete Rose a murit
Editorial Costin Cavaşi | Cazul Sinner: WADA vs ITIA - clostebol pentru toată lumea? Editorial Costin Cavaşi | Cazul Sinner: WADA vs ITIA - clostebol pentru toată lumea?
Andres Iniesta se retrage Andres Iniesta se retrage

Andres Iniesta se retrage

Staruri din fotbal Publicat de Tudor Moisa astăzi, 11:26
mail-share icon Email

Andres Iniesta a luat decizia de a se retrage din fotbal, după ce în sezonul precedent a evoluat la Emirates, din Emiratele Arabe Unite.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/21750748/1/profimedia-0903025788.jpg

Andres Iniesta se va retrage. În vârstă de 40 de ani, legendarul fotbalist anunţase că vrea să continue să joace, în urmă cu mai multe săptămâni, dar se pare că s-a răzgândit.

Se pare că Iniesta va face anunţul oficial pe opt octombrie. De-a lungul carierei, Iniesta a purtat numărul opt pe tricou, acesta fiind motivul pentru care va aştepta până atunci înainte să facă anunţul.

 

Andres Iniesta, marcator în finala Campionatului Mondial

De-a lungul carierei, Andres Iniesta a evoluat la Barcelona, Vissel Kobe şi Emirates. Pentru formaţia catalană, fotbalistul de 40 de ani a bifat 674 de meciuri şi a înscris 57 de goluri în toate competiţiile. În Japonia, Iniesta a marcat 26 de goluri în 134 de partidei, iar în Emiratele Arabe Unite a bifat cinci reuşite în 23 de meciuri.

Între 2006 şi 2018, Andres Iniesta a strâns 131 de selecţii pentru naţionala Spaniei şi a înscris 13 goluri. Una din cele 13 reuşite a venit în finala Campionatului Mondial din 2010. Atunci, mijlocaşul a marcat în minutul 116, fiind decisiv în câştigarea primei Cupe Mondiale din istoria Spaniei.

mail-share icon Email
viewscnt