Ultima oră
Premier League vine cu o veste proastă pentru Manchester City Premier League vine cu o veste proastă pentru Manchester City
Ana Bogdan a acces în turul doi al calificărilor la Wuhan Ana Bogdan a acces în turul doi al calificărilor la Wuhan
Loturile pentru selecţionatele U20 şi U17 ale României. Programul meciurilor pentru „tricolori” Loturile pentru selecţionatele U20 şi U17 ale României. Programul meciurilor pentru „tricolori”
Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit cum se implică Gigi Becali la FCSB. „Îi trimiteam lista cu jucătorii” Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit cum se implică Gigi Becali la FCSB. „Îi trimiteam lista cu jucătorii”
„Nu cred că va prinde play-off-ul”. Predicţie total neaşteptată. „E singura echipă care se va bate la titlu cu FCSB” „Nu cred că va prinde play-off-ul”. Predicţie total neaşteptată. „E singura echipă care se va bate la titlu cu FCSB”
Fotbalistul legendar şi-a prelungit contractul la 37 de ani! Anunţul clubului Fotbalistul legendar şi-a prelungit contractul la 37 de ani! Anunţul clubului

Fotbalistul legendar şi-a prelungit contractul la 37 de ani! Anunţul clubului

Fotbal Internațional Publicat de Ovidiu Neacşu astăzi, 14:10
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21755547/1/profimedia-0801771260.jpg

 

 

Atacantul uruguayan Edinson Cavani, 37 de ani, şi-a prelungit contractul cu Boca Juniors până în decembrie 2026.

Fostul jucător de la PSG s-a alăturat legendarului club argentinian în iulie 2023. Pentru Boca, cel poreclit „El Matador” a înscris 20 de goluri în 43 de meciuri.

Edison Cavani, un fotbalist legendar

Edison Cavani este un nume legendar în lumea fotbalului. Atacantul a debutat în 2006, la Danubio, în Uruguay, ca mai apoi să se transfere în Italia la Palermo. După Palermo a urmat Napoli, de unde a fost remarcat de formaţiile importante ale Europei.

„El Matador” a ajuns la PSG, în schimbul a 64,5 milioane de euro şi a petrecut 7 sezoane în tricoul parizienilor, unde a demonstrat că a meritat fiecare bănuţ. Cavani a făcut istorie la PSG, reuşuind să marcheze 200 de goluri şi să ofere 43 de pase decisive, în 301 meciuri jucate.

Mai apoi, atacantul uruguayan a trecut pe la Manchester United, Valencia şi Boca Jiuniors, pentru ultima evoluând în prezent.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri