Ultima oră
Eugen Neagoe a pus tunurile pe FCSB înaintea duelului direct: „Să nu îşi găsească scuze că au jucat la PAOK dacă pierd” Eugen Neagoe a pus tunurile pe FCSB înaintea duelului direct: „Să nu îşi găsească scuze că au jucat la PAOK dacă pierd”
Espanyol Barcelona – Mallorca 2-1. Catalanii ies din seria nefastă Espanyol Barcelona – Mallorca 2-1. Catalanii ies din seria nefastă
Mutu îl distruge pe Dorinel Munteanu:  ”Dacă îi făcea lucrul ăsta lui Săpunaru, acum probabil încă era spitalizat!”
Mutu îl distruge pe Dorinel Munteanu: ”Dacă îi făcea lucrul ăsta lui Săpunaru, acum probabil încă era spitalizat!”
VIDEO | Unirea Slobozia - ”U” Cluj 2-0, în direct, pe Prima Sport 1. Toma bate magistral o lovitură liberă
VIDEO | Unirea Slobozia - ”U” Cluj 2-0, în direct, pe Prima Sport 1. Toma bate magistral o lovitură liberă
Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care nu a mai vândut FCSB: „M-au sunat nişte americani” Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care nu a mai vândut FCSB: „M-au sunat nişte americani”
VIDEO | Crystal Palace - Liverpool 0-1. Portarul ”cormoranilor” s-a accidentat! VIDEO | Crystal Palace - Liverpool 0-1. Portarul ”cormoranilor” s-a accidentat!

Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit cum se implică Gigi Becali la FCSB. „Îi trimiteam lista cu jucătorii”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu astăzi, 14:55
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21755594/2/universitatea-craiova-fc-botosani-baraj-europa-conference-league-27-05-2022.jpg

 

 

Laurenţiu Reghecampf a vorbit deschis despre implicarea lui Gigi Becali la FCSB, în perioada în care acesta îi antrena pe „roş-albaştrii”.

Tehnicianul a avut două mandate la FCSB, 2012-2014 şi 2015-2017, dar primul a fost de departe cel mai bun. În perioada 2012-2014, cu Laurenţiu Reghecampf pe bancă, echipa bucureşteană reuşea să o elimine pe Ajax în „şaisprezecimele” Europa League, după 2-2 la general şi 4-2 la penalty-uri.

„Roş-albaştrii” au fost aproape să repete performanţa şi cu Chelsea, în „optimi”, dar londonezii s-au impus cu 3-2 la general.

Reghe a dezvăluit cum se implica Gigi Becali la FCSB în acea perioadă şi cum comunica el cu omul de afaceri.

„Şi noi aveam aşteptări foarte mari de la Champions League, numai că în anul respectiv am avut foarte multe probleme. Atunci, a fost Gigi Becali arestat. Oamenii sunt răutăcioşi, n-am avut niciodată probleme cu el. Dacă vezi declaraţiile lui Gigi şi acum: 'Atât timp cât echipa merge, eu nu mă bag. Când nu merge, mă bag'. Ce înseamnă că se bagă? Eu am avut o legătură bună şi o relaţie apropiată cu el, şi acum.

Trebuie să vorbeşti cu el, să vezi ce îşi doreşte, până la urmă este patronul echipei. Lucrul ăsta nu se întâmplă numai în România. Se întâmplă peste tot, chiar şi în Germania. Părerea mea este că Gigi Becali este prea sincer, nu vrea să facă rău şi să compromită. Face lucrurile din dragoste. Îl cunosc foarte bine.

Eu am fost la el la puşcărie. Discuţia mea cu Gigi era aşa. Patroane, eu vreau să-mi spui care este obiectivul pentru anul respectiv. Vrei să vinzi un jucător? Vrei să câştigi ceva? Noi am intrat într-un conflict, din cauza rezultatelor, Gigi a cedat. S-a întâmplat cu Gabi Iancu, avea o clauză de meciuri. Avea o clauză de meciuri, eu l-am băgat, iar Gigi a ajuns să plătească o sumă de bani către Gică Hagi. Atunci a fost o mică discuţie, i-am spus: 'Bă, patroane, dacă eu n-am ştiut? Dacă îmi spuneai de la început?'. Şi eu, şi MM, îi trimiteam lista cu jucătorii, evitam o discuţie fără rost", a spus Laurenţiu Reghecampf, conform iAMSport.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele