Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

”Poate închiria orice alt stadion din Bucureşti. Chiar şi pe cel al Rapidului, iar banii vor intra tot în conturile statului!”. Florin Talpan a răbufnit după ce a aflat că Becali încearcă să înregistreze o marcă ”FCSB Steaua”

FCSB Publicat pe 20 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21261628/1/talpan-steaua.jpg

Corpul de control al premierului Marcel Ciolacu a dispus, începând de joi, verificări cu privire la activitatea Clubului Sportiv al Armatei Steaua, perioada vizată fiind de la 1 ianuarie până în prezent.

Complexul Sporrtiv Steaua este cel pe care joacă meciurile echipa Steaua, din Liga a 2-a. În ultimele zile, presa sportivă a relatat că FCSB, echipa patronată de Gigi Becali, vrea să joace în Ghencea derbiul cu Dinamo de sâmbătă, însă acesta se va disputa pe ”Arcul de Triumf”, de la 21:30, în direct, pe Prima Sport 1.

FCSB – Dinamo nu se va mai juca în Ghencea, în cele din urmă. Reprezentanţii CSA Steaua nu au fost de acord cu biletul la ordin propus de FCSB, cu scopul de a înlocui poliţa de asigurare pentru eventualele distrugeri de la stadion.

Patronul FCSB încearcă să înregistreze o marcă ”FCSB Steaua” la Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO).

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a aflat planul lui Gigi Becali şi a răbufnit. El îl acuză pe afaceristul român de furt de identitate. 

”Poate închiria orice alt stadion din Bucureşti. Chiar şi pe cel al Rapidului, iar banii vor intra tot în conturile statului!”

”În toiul negocierilor cu CSA Steaua pentru dreptul de a juca în Ghencea avocaţii lui Gigi Becali au declanşat o campanie de înregistrare a mărcii 'FCSB Steaua' la Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO) demonstrând o dată în plus reaua credinţă a acestui club şi a reprezentanţilor acestuia, dar mai ales reaua credinţă a lui Gigi Becali.

Statul Român nu pierde absolut niciun ban pentru că FCSB nu joacă pe Stadionul Steaua. Din contra, statul roman poate pierde toate drepturile obţinute până acum în instanţă.

Atât timp cât ICCJ şi toate instanţele române care au judecat dosarele dintre Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti şi FCSB au stabilit că societatea lui Becali a folosit ilegal şi fără niciun drept numele şi marca Steaua Bucureşti, ce cauţi tu, Becali, să înregistrezi marca 'FCSB Steaua' la EUIPO?

Ca să ne furi identitatea ? Ca să nu plăteşti prejudiciul calculat la 37 de milioane de euro adus statului român şi pentru care suntem în litigiu în dosarul nr. 34655/3/2016 aflat pe rolul Tribunalului Bucureşti ? Ca să ne judecăm iar zeci de ani in instanţă? Pentru ce?

Atât timp cât aceste decizii ale instanţelor sunt definitive, ce cauţi să încerci să eludezi legea? Doar ca să furi identitatea Clubului Steaua, istoria şi palmaresul Steaua? Da, acest club care aparţine statului român, este cel mai galonat club din România, cel mai înzestrat şi cel mai plin de istorie. Acest club aparţine statului român şi aparţine românilor, şi trebuie ca istoria, marca Steaua şi palmaresul să rămână al statului român.

De ce a vrut Becali sa vină in Ghencea? Ca să se laude că se întoarce acasă, pentru că el este Steaua? Să spună instanţelor că el e Steaua şi sa profite pe urma palmaresului nostru?

De ce foloseşte prin orice mijloace numele de Steaua, de ce încearcă să anuleze toate mărcile clubului Steaua in instanţa, de ce vrea să ne fure palmaresul?Pentru că este de rea credinţă!

Becali a mai adus prejudicii Clubului Steaua de-a lungul timpului. În anul 2011 chiar a fost evacuat pentru neplata chiriei şi utilităţilor pentru baza din Ghencea, datoriile acumulate depăşind 1,2 milioane de lei, aproximativ 400.000 de euro + penalizări. Clubul Steaua a fost nevoit să recupereze în instanţă prejudiciul produs de FCSB .

FC FCSB SA a adus şi alte prejudicii statului român, Bugetului Local, de peste 1 milion de lei după ce nu a plătit chiria pe Arena Naţională pentru 15 partide. Statul român se judecă cu FCSB de trei ani de zile şi, deşi dosarul a fost câştigat la Tribunal, Becali încearcă să nu plătească aceşti bani, prin cai de atac!

FCSB poate închiria orice alt stadion: Arena Natională, stadionul Rapid, Arcul de Triumf – banii vor intra tot în conturile Statului sau în Bugetul Local al Capitalei (Să sperăm).

Scopul lui Gigi Becali este furtul de identitate! FCSB a furat identitatea Clubului Steaua şi încearcă să fure în continuare identitatea, palmaresul, marca, numele de STEAUA.

Pentru societatea FCSB nu există lege, nu există justiţie, nu există nimic! Această societate încalcă zi de zi legile acestei ţări şi deciziile definitive ale Instantelor.

Sunt zeci de dosare în instanţă intentate de Becali pentru distrugerea Clubului Sportiv al Armatei Steaua. Nimeni nu vede abuzurile acestui individ? El se laudă în presă că dă telefoane şi rezolvă totul. România este sau nu un stat de drept?”, a scris Florin Talpan, pe Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele