Ultima oră
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espanol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espanol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”
Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!” Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!”
VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut” VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”

Încă trei fotbalişti importanţi acuzaţi în scandalul din Italia

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 18 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21351641/1/profimedia-0814635020.jpg

Pare că scandalul din Italia ia amploare cu fiecare oră care trece.

Fagioli, Zaniolo şi Tonali au fost primii fotbalişti acuzaţi că pariau ilegal, iar acum alte trei nume importante sunt implicate.

Este vorba despre Federico Gatti, de la Juventus, Nicolo Casale, de la Lazio, şi Stephan El Shaarawy, fotbalistul Romei, scrie Corriere dello Sport.

El Shaarawy, văzut cândva drept o mare speranţă a fotbalului italian are 30 de prezenţe la naţională, pentru care a marcat şase goluri.

Nicolo Casale este un jucător important pentru Lazio, dar a avut doar prezenţe la naţionala U21 a Italiei până acum.

Federico Gatti i-a dat bani împrumut lui Fagioli, exact ca Radu Drăguşin, iar acum este implicat şi el direct în scandal.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri