Ultima oră
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB
Juventus a bifat o performanţă senzaţională Juventus a bifat o performanţă senzaţională
Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil" Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil"
Gigi Becali a făcut deja echipa pentru meciul cu RFS Gigi Becali a făcut deja echipa pentru meciul cu RFS

Ianis Stoica, pe picior de plecare de la FCSB. Unde ar putea ajunge atacantul

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 15 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20740983/1/ianis-stoican-fb.jpg

Ianis Stoica ar putea să plece, în această vară de la FCSB. Atacantul e dorit de o echipă din Casa Liga 1.

Atacantul în vârstă de 19 ani nu a reuşit să se impună în primul 11 al ”roş-albaştrilor” şi poate ajunge la UTA. Acesta a marcat 9 goluri în 34 de partide, în stagiunea trecută, dar a făcut un final de sezon destul de slab.

UTA îl doreşte pe Ianis Stoica, conform Specialarad Ilie Poenaru a cerut încă doi atacanţi în lot, dar şi doi fundaşi de bandă stângă, un mijlocaş şi o extremă. Ianis Stoica ar urma să vină sub formă de împrumut, până în vara lui 2023, de la formaţia bucureşteană.

"Mai vreau un atacant, chiar doi, pentru că avem nevoie de concurenţă pe posturi", a spus Poenaru, conform sursei citate.

UTA se întăreşte serios pentru sezonul viitor

UTA Arad profită de situaţia celor de la Gaz Metan Mediaş. Gruparea pregătită de Ilie Poenaru i-a transferat pe Cristian Maxim (19 ani) şi Raul Şteau (21 de ani), jucători ce au evoluat meci de meci în finalul stagiunii trecute pentru formaţia ce are un viitor incert.

Maxim este un produs al centrului de juniori de la Mediaş, în timp ce Şteau s-a format în Italia, la echipele U18 şi U19 ale celor de la Sassuolo.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele