Ultima oră
Carlo Ancelotti a răbufnit la adresa arbitrajului după ultima victorie a lui Real Madrid: ”Doar el poate explica asta!”

Carlo Ancelotti a răbufnit la adresa arbitrajului după ultima victorie a lui Real Madrid: ”Doar el poate explica asta!”
Jordan Chiles spune că probele video ar trebui luate în considerare în apelul pentru medalia de bronz de la JO

Jordan Chiles spune că probele video ar trebui luate în considerare în apelul pentru medalia de bronz de la JO
Explicaţia care aruncă totul în aer! Golul Petrolului cu FCSB ar fi putut fi anulat de VAR: „Poţi să dai” Explicaţia care aruncă totul în aer! Golul Petrolului cu FCSB ar fi putut fi anulat de VAR: „Poţi să dai”
Carlos Alcaraz s-a calificat la Turneul Campionilor Carlos Alcaraz s-a calificat la Turneul Campionilor
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!

Ianis Stoica a ales echipa pentru care va evolua în sezonnul viitor! Salariu de 9.500 de euro pe lună

Superliga Publicat pe 27 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21607373/1/stoica.jpg

Ianis Stoica (21 de ani) a ajuns la Hermannstadt în luna februarie a acestui an din postura de jucător liber de contract, după ce în prima parte a sezonului a evoluat la „U” Cluj, sub formă de împrumut de la FCSB.

Ianis Stoica a avut evoluţii solide de când a semnat cu trupa din Sibiu, reuşind să marcheze 5 goluri şi să livreze o pasă decisivă în cele 15 partide pe care le-a jucat sub comanda lui Marius Măldărăşanu.

Radu Neguţ, directorul executiv al clubului, a declarat pentru Ora de Sibiu ca nu se pune problema ca tânărul atacant să plece de la Hermannstadt.

„La acest moment, noi nu ne dorim să îl vindem pe Ianis. Şi nici Ianis nu-şi doreşte să plece, să ştiţi. În fotbal, lucrurile se pot schimba în orice moment, dar ca şi strategie acum, noi nu ne dorim să îl vindem pe Ianis Stoica. Acum câteva zile am vorbit cu el, nici el nu îşi doreşte să plece.

Chiar m-a sunat un agent la un moment dat din Israel, care a spus că e agentul lui. L-am sunat pe Ianis să îl întreb dacă într-adevăr e agentul lui.

Mi-a confirmat că da, colaborează cu el şi i-am transmis şi omului că nu avem de gând să îl vindem. Acelaşi lucru i l-a spus şi Ianis Stoica agentului său, că nu îşi doreşte să plece în vara asta. Ianis vrea să mai stea un an la Sibiu. Asta e situaţia acum”, a spus Radu Neguţ, pentru sursa citată.

  • Ianis Stoica mai are trei ani de contract cu sibienii
  • 1 milion de euro este cota de piaţă a fostului atacant de la FCSB
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele