Ultima oră
Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei
Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă” Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă”
VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2 VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2
Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă
Veste excelentă pentru Mircea Rednic! Anunţul făcut de UTA, prin Alexandru Meszar Veste excelentă pentru Mircea Rednic! Anunţul făcut de UTA, prin Alexandru Meszar
Robert Elek a demisionat Robert Elek a demisionat

I-a dat galben arbitrului? Momente amuzante la o partidă din Germania

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 28 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21363300/1/njamad02mzymagfzad03odvmote4ndlimzkwztnhzju1zgiwyjjhn2u2mjawoa-thumb.jpg

Faza weekend-ului vin din Germania. La partida din 2.Bundesliga dintre Magdeburg şi Paderborn, arbitrul a luat o decizie care i-a luat prin surprindere pe toţi cei prezenţi la stadion.

Conform Digisport, în minutul 84, la scorul de 1-0 pentru Paderborn, antrenorul Lukas Kwasniok a făcut două schimbări la trecerea timpului.

În acel moment, centralul Felix Brych a fugit înspre cel care ţinea tabela cu numerele jucătorilor şi i-a dat cartonaşul galben.

Cel care a fost avertizat nu era arbitrul de rezervă, ci un membru din staff-ul de la Paderborn. Acest lucru este cel puţin ciudat, pentru că cel care indică numerele jucătorilor schimbaţi este mereu arbitrul de rezervă.

La doar un minut de la acest incident, Magdeburg a egalat, semn că tactica staff-ului condus de Kwasniok nu a funcţionat deloc.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri