Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

”Hamroun, la FCSB?”. MM Stoica a dezvăluit tot după ce jucătorul a anunţat că revine în Superligă: ”S-a mutat în Bucureşti!”

FCSB Publicat pe 17 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21427571/1/steaua-bucuresti-dinamo-bucuresti-liga-1-9-08-2015.jpg

Jugurtha Hamroun, 33 de ani, ia în calcul să revină în România. El a jucat la FCSB, unde a lăsat o impresie foarte bună, deşi a jucat doar un an, 2015-2016, iar apoi a fost cedat în Qatar, la Al-Sadd SC, pentru un milion de euro.

După multe experienţe în fotbalul din Qatar, algerianul susţine că şi doreşte să revină în fotbalul românesc. Recent, jucătorul de atac a susţinut că negociază în aceste momente cu mai multe echipe din Superligă de la mijlocul clasamentului. 

Mai mult decât atât, algerianul ar dori să se retragă din fotbal în timp ce joacă în campionatul nostru. Hamroun a recunoscut că a mai fost prezent la mai multe meciuri pe care le-a jucat FCSB în acest sezon, fiind invitat chiar de oficialul echipei, MM Stoica. 

Recent, MM Stoica a fost întrebat despre o potenţială revenire a algerianului la FCSB. Oficialul de la echipă nu a dat de înţeles că bucureştenii sunt o potenţială destinaţie pentru Hamroun. 

MM Stoica susţine că echipa lui Becali îi are pe postul lui Hamrounn pe Tavi Popescu şi Florinel Coman, iar algerianul nu ar avea loc la FCSB.

”Hamroun? S-a lăsat de fotbal! Are 34 sau 35 de ani. Nu, nu, s-a lăsat de fotbal. S-a mutat în Bucureşti. Eu sunt în contact cu el, mai vine la meciuri. În vară s-a întors, dar s-a lăsat. 

Ce declaraţie a dat? Oare de ce toţi ne propun jucători pe poziţia lui Coman, unde mai avem Octavian Popescu şi Luis Phelipe?”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Ce a spus Hamroun despre revenirea în România

”Îmi este dor de fotbalul românesc, de Liga 1. O să încerc să revin în România, în această iarnă. Acum sunt in tratative cu unele echipe din prima ligă. Nu pot să spun nimic concret, dar sunt nişte echipe de la mijlocul clasamentului.

Voi mai discuta, sper să voi reveni, îmi este dor de fotbal. Am avut ultimul contract în Qatar, dar aş dori să îmi închei cariera în România. Am fost la câteva meciuri ale celor de la FCSB, am primit invitaţii de la Mihai Stoica”, a spus Hamroun. 

Jugurtha Hamroun, 42 de meciuri în România, la FCSB şi Oţelul 

De-a lungul carierei sale, fotbalistul algerian a evoluat şi în prima ligă din România. Mai întâi, la Oţelul, o jumătate de sezon, apoi un an la FCSB, care l-a vândut în Qatar, la Al Sadd, pentru un milion de euro.

42 de apariţii, 12 goluri şi şapte assist-uri a adunat Hamroun în prima ligă, la Oţelul şi FCSB.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele