Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

Gigi Becali ştie de ce ar alege Louis Munteanu să joace la FCSB: „La Rapid ce fac? Să îmbătrânesc în Grant?”

Superliga Publicat pe 30 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21611204/1/rapid-bucuresti-farul-constanta-play-off-superliga-superbet-15-03-2024.jpg

Louis Munteanu (21 de ani) este de departe cel mai curtat fotbalist al momentului din Superliga. Atacantul a fost cedat sub formă de împrumut la Farul, fiind cedat de Fiorentina.

FCSB şi Rapid au anunţat că vor să obţină serviciile atacantului, iar pe listă s-a înscris şi trupa lui Gică Hagi, care ar dori să îl aibă şi în sezonul viitor.

Gigi Becali i-a pus deja pe masă 1,2 milioane de euro, o sumă prea mică pentru oficialii Fiorentinei, care vor să obţină 1,5 milioane de euro pentru tânărul atacant.

Omul de afaceri îşi doreşte cu inistenţă ca Louis Munteanu să semneze cu echipa şi a aruncat şi nişte săgeţi către Rapid, în cursa pentru transferul acestuia.

„Probabil a zis 'Bă, mă duc la Rapid? La FCSB am mai mari şanse în cupele europene. La Rapid ce fac? Stau în Grant? Să îmbătrânesc în Grant? Să îmbătrânesc pe şinele de tren? Măcar iau un ban.” , a spus Gigi Becali, la Fanatik.

Latifundiarul din Pipera a mai precizat că nu va cheltui orice sumă pentru transferul tânărului atacant şi că nu îi va oferi un salariu de 40.000 de euro.

”Am trimis oferta, un milion două sute, nu am primit niciun răspuns. Ei mi-au spus că vor 1.5 milioane. Şi eu am spus 1.2 milioane de euro.

Păi, dacă dăm 40.000 de euro, aşa, salarii, ajungem la faliment. Stai să văd dacă mă înţeleg cu Fiorentina. Poate mă înţeleg şi cu el. Ce să vorbeşti cu jucătorul dacă încă nu îţi dă voie clubul? Dacă e vorba de 40.000, la revedere! Nici eu nu are rost să mai discut.” , a mai spus Becali.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele