Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Gigi Becali s-a răzgândit! Cine apără la meciul cu Sepsi

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 17 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21527102/1/ngezana.jpg

FCSB primeşte vizita lui Sepsi, duminică, de la ora 21:00, într-un meci ce face parte din cadrul primei etape din play-off. Partida va fi transmisă în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante din Superliga României pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe PrimaSport.ro

 

După umilinţa cu Rapid din etapa trecută, Gigi Becali a dat de înţeles că Andrei Vlad va juca pentru prima dată în Superliga în locul lui Ştefan Târnovanu.

Se pare că patronul s-a răzgândit, iar titularul de drept va fi între buturi cu Sepsi.

"Nu mai spun şi Târnovanu. Mă gândesc dacă mai intră în poartă. La primul gol, ieşi mă şi prinde mingea! Aştepţi să îţi dea gol?

Şi primul gol şi ăla pe colţul scurt, ieşi, mă! Mingea e la el, uită-te! Du-te, bă, şi prinde mingea! Ce faci? Mingea e la el. Nu că total neinspirat, e fricos. E mingea lui! Nu am avut niciun jucător pe teren, nimic nu am avut! Nu pot să spun de unul ceva", a spus Gigi Becali, la Prima Sport.

 

Echipele de start:

  • FCSB: Târnovanu - Ov. Popescu, Ngezana, Dawa, Radunovic - Lixandru, Şut, Olaru (cpt.) - Băluţă, Oct. Popescu, Fl. Coman
  • Sepsi: D. Moldovan - Oroian, Ninaj, Kecskes, D. Ciobotariu, N. Păun (cpt.) - Popsa, Kallaku, K. Varga, A. Dumitrescu - Debeljuh

 

Înaintea primei etape din play-off, FCSB este lider, cu 28 de puncte, la 4 puncte de Rapid, care ocupă locul secund, şi de 5 CFR Cluj, care încheie podiumul clasamentului. "Roş-albaştri" au fost învinşi în ultima etapă a sezonului regular de giuleşteni, scor 4-0, şi nu îşi mai pot permite paşi greşiţi în lupta pentru titlu.

De cealaltă parte, Sepsi a reuşit calificarea în play-off în urma victoriei cu Petrolul din ultima etapă şi a rezultatului de egalitate din partida FC Voluntari - U Cluj. Covăsnenii ocupă locul 6, cu 22 de puncte, la egalitate cu Farul Constanţa.

Ultima confruntare dintre cele două formaţii s-a încheiat cu victoria FCSB-ului, scor 1-0.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele