Ultima oră
Juventus a bifat o performanţă senzaţională Juventus a bifat o performanţă senzaţională
Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil" Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil"
Gigi Becali a făcut deja echipa pentru meciul cu RFS Gigi Becali a făcut deja echipa pentru meciul cu RFS
Mihai Stoica a tunat şi a fulgerat după remiza cu Petrolul! "Viciere mare de rezultat!" | VIDEO EXCLUSIV Mihai Stoica a tunat şi a fulgerat după remiza cu Petrolul! "Viciere mare de rezultat!" | VIDEO EXCLUSIV
Istvan Kovacs, delegat la un meci din Superligă Istvan Kovacs, delegat la un meci din Superligă
VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la ora 16:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Gică Hagi, fără victorie de 3 etape VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la ora 16:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Gică Hagi, fără victorie de 3 etape

Gigi Becali s-a decis, Cordea nu pleacă de la FCSB! Mihai Stoica a confirmat

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 30 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20758455/1/fcsb-gaz-metan-medias-liga-1-casa-pariurilor-8-08-2021.jpg

FCSB îşi doreşte să câştige titlul în Liga 1, după şapte ani în care nu au mai făcut-o şi pe lângă întăririle din apărare, Gigi Becali vrea să păstreze jucătorii valoroşi pentru a putea să se bată cu CFR Cluj.

Andrei Coredea (23 de ani) este unul dintre jucătorii care au impresionat în stagiunea trecută şi este dorit de mai multe cluburi din străinătate, dar Gigi Becali nu îl lasă să plece. Unul dintre cluburile, care l-ar dori pe Cordea este Legia Varşovia, despre care Mihai Stoica spune cu nu au banii necesari pentru a-l cumpăra. 

”Va rămâne la noi. Nu cred că echipa respectivă are un buget care să-i permită să dea trei milioane de euro. Nici măcar două milioane nu cred că poate da.

Există o ofertă bună pentru Cordea. Alt patron l-ar fi vândut. Noi nu am dat aproape niciun ban pe el. Oricare alt patron de echipă îl dădea şi la un milion de euro.

Oamenii de afaceri se grăbesc să fac asemenea afaceri, să faci 1000% profit într-un singur an... Uite că Becali a investit şi în Dawa. Ştiu că mai spune la nervi că se retrage, dar nu e adevărat”, a spus Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

  •  Andrei Cordea este cotat la 1.2 milioane de euro pe site-ul Transfermarkt.com. 
  • Jucătorul FCSB-ului a reuşit 6 goluri şi 5 assist-uri sezonul trecut.
  • Cordea a fost convocat şi la naţionala României, unde are 2 prezenţe.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele