Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

Gigi Becali, primele declaraţii după ce s-a aflat că derby-ul FCSB - CFR Cluj se joacă în Ghencea. ”Azi cred că se semnează”

FCSB Publicat pe 31 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21271007/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-24.jpg

Partida FCSB - CFR Cluj, din runda a patra a Superligii, se va juca în Ghencea, iar Gigi Becali a oferit mai multe detalii despre negocierile cu CSA Steaua.

FCSB nu se dă bătută şi după ce revenirea în Ghencea, la derby-ul cu Dinamo, nu s-a întâmplat, ”roş-albaştrii” nu au renunţat la ideea de a juca în ”Templu”. Gigi Becali a dezvăluit cum au decurs negocierile cu cei de la CSA Steaua, pentru partida cu CFR Cluj, din 6 august, de la ora 21:30.

”Eu biletul la ordin avalizat l-am semnat, şi ăla de 250.000 de euro, şi ăla de 750.000. Acum nu ştiu ce s-a mai întâmplat, dar n-au ce să mai facă (n.r. - cei de la CSA Steaua), erau la limita belelelor. Azi cred că se semnează, nu ştiu sigur.

Acum îi rog pe suporterii de la Peluza Sud ceva. Şi-au ales ce şi-au ales, dar să ne vedem de viaţa noastră fiecare. Noi n-o să jucăm tot timpul în Ghencea. Când va fi Arena Naţională disponibilă, vom juca pe Arenă. Să stea liniştiţi, să nu mai facem puşcărie, arestări”, a declarat Becali.

Contractul de închiriere se va semna luni, 31 iulie sau marţi, 1 august, informează Orangesport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele