Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

Gigi Becali îl laudă pe premierul României, pentru că se implică în conflictul FCSB - CSA Steaua. ”Are bărbăţie”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 21 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21262404/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-24.jpg

Premierul Marcel Ciolacu a vorbit despre situaţia legată de intenţia FCSB-ului de a închiria stadionul Steaua, aflat în administrarea Ministerului Apărării Naţionale pentru meciul de sâmbătă cu Dinamo, lucru care nu s-a materializat, afirmând că avem stadioane care trebuie puse la dispoziţia sportivilor şi că nu va permite nimănui cât timp este prim-ministru să strice lucruri din ambiţii personale.

Ciolacu a declarat vineri, că bazele sportive sunt ale statului român şi că nu trebuie să fie împiedicaţi anumiţi sportivi să le utilizeze.

El a menţionat că s-a implicat pentru ca FCSB să joace pe stadionul Steaua nu pentru o echipă sau un patron, ci pentru că stadioanele sunt pentru sportivi.

Gigi Becali a venit cu o reacţie şi a avut cuvinte frumoase despre premierul României.

"Mă aşteptam la declaraţiile astea (n.r. ale lui Marcel Ciolacu). Eu nu-l cunosc. M-am întâlnit prima dată cu el pe scenă la Patriarhie. Ciolacu nu e un om cu vrăjeală politică. Omul are dreptatea şi adevărul la el.

Şi are bărbăţie, recunoaşte ce a zis şi vrea să facă. A trecut la acţiune, asta a făcut acum. Să dea Domnul să facă acum, să demonstreze”
, a explicat Gigi Becali, pentru cei de la Fanatik.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele