Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

Gigi Becali, criticat de un fost jucător de la FCSB, după ce ”roş-albaştrii” au fost aproape să rateze calificarea. ”Schimbările lui au efect negativ”

FCSB Publicat pe 4 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21274841/1/becali.jpg

FCSB a învins joi seara, pe teren propriu, scor 3-2, formaţia bulgară CSKA 1948 Sofia, în manşa secundă a turului al doilea preliminar din Conference League. FCSB s-a calificat în turul al treilea, unde va înfrunta pe danezii de la Nordsjælland.

Pe Stadionul Arcul de Triumf, într-un meci fără spectatori, FCSB a avut un gol anulat în minutul 8, la Şut, pentru o poziţie de ofsaid. Bucureştenii au  trecut pe lângă gol în minutul 11, când Naumov a respins în bară la lovitura de cap a lui Compagno, dar au deschis scorul în minutul 27. Compagno a pasat excelent cu călcâiul pentru Florinel Coman, acesa a centrat în careu şi Djokovic a marcat primul său gol pentru FCSB.

 În minutul 49 oaspeţii au egalat prin Pedrinho. Daskalov a înscris şi el în minutul 68 şi oaspeţii au preluat conducerea egalând scorul general. FCSB a mai avut un gol anulat în minutul 75, la Alexandru Băluţă, pentru ofsaid. Însă, în minutul 82, Djokovic a reuşit dubla înscriind superb, după o pasă a lui Alexandru Băluţă. Scorul final, 3-2, a fost stabilit de Octavian Popescu, în minutul 90+1 şi FCSB va juca împotriva echipei daneze Nordsjælland.

Nana Falemi a vorbit despre momentul de ruptură din meciul lui FCSB cu CSKA 1948 Sofia, şi anume schimbările făcute de Gigi Becali, care nu au adus un plus echipei din punctul de vedere al fostului jucător.

”Suntem în grafică, avem puncte pozitive. În ultimele meciuri Gigi a greşit mereu schimbările, nu simte momentul, nu simte schimbările, nu au produs efect pozitiv. Schimbările lui au efect negativ.

Ăsta e adevărul. El cu schimbările astea bulversează echipa, nu schimbi fundaşul central, doar dacă greşeşte!”, a declarat Falemi la Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele