Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

Gigi Becali are un plan de rezervă. Unde vrea să joace derby-ul cu Dinamo, dacă pică varianta Ghencea

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 15 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21257297/1/becali.jpg

FCSB - Dinamo este derby-ul din Superligă care va avea loc în a doua etapă a noului sezon.

Conflictul dintre FCSB şi Steaua se desfăşoară în continuare. Cele două echipe se află în litigiu, fiecare pretinzând că este continuatoarea clubului care a cucerit Cupa Campionilor Europeni din 1986.

Şansele însă ca partida să se joace pe Ghencea au scăzut drastic. Dacă gazonul ar avea de suferit, atunci cei de la FCSB ar trebui să achite o clauză colosală: 1 milion de euro!

Cei de la ProSport scriu că Gigi Becali s-a orientat către o altă arenă, dacă pică varianta Ghencea. Oficialii lui FCSB au făcut o solicitare scrisă pentru închirierea stadionului ”Arcul de Triumf”, ce are o configuraţie modernă, însă doar 8.200 de locuri capacitate.

Mihai Stoica a oferit detalii despre şansele ca derby-ul să aibă loc pe Ghencea.

”Eu m-am dus pe fentă şi chiar am crezut că jucăm acolo. Există o solicitate care nu poate fi sub nicio formă satisfăcută. Niciun broker de asigurări nu semnează o poliţă de un milion dacă se deteriorează o suprafaţă de joc. Nimeni nu poate să facă aşa ceva.

Chestia asta nu a existat în discuţiile preliminare. Există un proces verbal unde nu a existat aşa ceva. Solicitarea este absurdă. Există şi alte două solicitări de asigurări, pentru vandalism, ca la orice meci. Dar asta, cu gazonul... nu ştii dacă îţi dă cineva măcar 200.000 de euro.

Gazonul e făcut pentru jocurile de fotbal. Ah, dacă se instalează o scenă sau ceva, cum a fost astăzi, cu Universitatea Tehnică de Construcţii, era altceva. Nu ştiu ce sumă au dat azi.

Cu noi s-a ajuns într-un impas. Am înţeles din declaraţiile date de domnul Bichir, se aşteaptă ca noi să semnăm draftul. Noi nu am primit niciun draft, nu avem ce să semnăm.

Nu mai ştiu nimic, nu mai înţeleg nimic. Am crezut că bucureştenii pot vedea derby-ul fotbalului pe un stadion cu locuri multe, jumătate din Arena Naţională şi încă 5.000. La momentul ăsta nu este nimic clar”
, a spus Stoica, pentru Orange Sport.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele