Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

Gigi Becali anunţă o schimbare importantă în primul 11: ”A jucat ca ceasul. Nu poate nimeni să îl scoată!”

FCSB Publicat pe 23 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21263873/1/gigi-becali-2023-1.jpg

FCSB traversează o perioadă bună şi a reuşit să obţină două victorii în primele două etape din Liga 1. Cu toate acestea, patronul Gigi Becali a făcut un anunţ neaşteptat şi a spus că va avea loc o schimbare în primul 11 al echipei.

Joyskim Dawa şi Denis Haruţ au fost cei doi fundaşi centrali pe care a mizat FCSB în primele două etape din Liga 1, în duelurile cu FC U Craiova, scor 3-1, şi Dinamo, scor 2-1. Siyabonga Ngezana nu a fost inclus în primul joc, iar în derby-ul cu Dinamo a fost rezervă.

Latifundiarul din Pipera a declarat că Dawa şi Ngezana sunt cei doi fundaşi centrali pe care se va baza în viitor, însă, în prezent, ”roş-albaştrii” vor conta pe Denis Haruţ. 

De asemenea, Becali a vorbit şi despre evoluţiile fundaşului camerunez Dawa. Totuşi, cuplul de fundaşi centrali ar putea fi din nou schimbat dacă se va realiza transferul lui Vlad Chiricheş.

"N-ai văzut? Dawa a jucat ca ceasul. Spunea Mircea Lucescu că africanii au o perioadă de acomodare. Asta mi-a spus MM, că ori Răzvan, ori Mircea a spus asta. Mie mi-a spus Mircea. E o perioadă de educaţie, spunea el. Ngezana vine din Africa de Sud, care e 80% creştină. Acolo e altă educaţie.

Ei zic că e bine să se mai pregătească Ngezana. Eu am vrut să joace, dar ei zic să se mai pregătească. Ei ştiu, ei îl antrenează. Dacă nu juca Haruţ bine, îl băgam. Da, pe viitor aşa va fi cuplul, Dawa cu Ngezana. Eu zic că pe Dawa nu poate să-l scoată nimeni la ora asta. E puternic, are viteză, nu mai face gafe. Nu poate nimeni să-l scoată pe Dawa!", a spus Gigi Becali, duminică, la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele