Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Gigi Becali, anunţ neaşteptat după victoria cu Sepsi | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat pe 17 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21527251/1/gigi-becali.jpg

FCSB a învins pe teren propriu, scor 2-1, gruparea Sepsi OSK, într-un meci din etapa 1 a play-off-ului Superligii.

Bucureştenii au deschis scorul în minutul 11, când Olaru i-a pasat în careu lui Florinel Coman şi acesta a marcat frumos, pentru 1-0. După trei minute gazdele au ratat majorarea scorului, pentru ca în minutul 22 arbitrul Horaţiu Feşnic să acorde penalti pentru oaspeţi, la un contact în careu între Florinel Coman şi Debeljuh.

A transformat Debeljuh în minutul 24, însă FCSB a intrat în avantaj la pauză, după golul înscris de Alexandru Băluţă. Gazdele au avut un gol anulat în minutul 65, la Florinel Coman, pentru un ofsaid la Valentin Creţu.

Tot Coman a ratat o ocazie uriaşă în minutul 73, după care golgeterul campionatului, cu 15 reuşite, a fost schimbat. Bucureştenii s-au retras în defensivă pe final şi s-au impus cu 2-1.

În clasament, FCSB e lider, cu 35 de puncte, la şapte puncte distanţă d echipele de pe locurile 2 şi 3, Universitatea Craiova şi Rapid. Sepsi ocupă ultimul loc în play-off, al şaselea, cu 22 de puncte.

Gigi Becali, anunţ neaşteptat după victoria cu Sepsi

Patronul roş-albaştrilor a refuzat să intre în direct la Prima Sport pentru a oferi primele reacţii după partida cu Sepsi, dar a transmis un mesaj text prin care a făcut un anunţ total neaşteptat:

"Bai, tată! O să mai vorbeasc după ce devenim campioni!" , a declarat Gigi Becali, în exclusivitate pentru Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele