Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

Gigi Becali a revenit cu un preţ astronomic pentru Tavi Popescu. ”50, nu 15! De ce să nu fie, nu suntem şi noi oameni românii?

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 1 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21272472/1/otelul-galati-fcsb-superliga-superbet-29-07-2023.jpg

FCSB s-a impus în deplasare, cu scorul de 2-0, contra celor de la Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a treia a Superligii.

Au marcat Oct. Popescu ’40 şi Compagno ‘90+1.

Tavi Popescu a reuşit să marcheze după o perioadă lungă de ”secetă”, iar patronul Gigi Becali a dezvăluit că l-a certat puţin pe tânărul jucător, pentru a reveni la prestaţiile din trecut.

Becali a plusat din nou preţul de transfer şi visează să obţină astronomica sumă de 50 de milioane de euro.

”50, nu 15! De ce să nu fie, nu suntem şi noi oameni românii? Dacă are unul calitate îl exploatezi la maximum. Am vândut eu ceva sub preţ? Pe Man l-am vândut cu 11 milioane, l-am vândut cu 9 milioane jumate pe Chiricheş, a fost vândut cu 7 de Tottenham, eu vând mai bine ca Tottenham.

Eu l-am vândut cu 9 jumate, ei cu 7, pe Tănase eu l-am vândut cu 3, ei l-am dat gratis, vând mai bine ca ei.

Gardoş, care e acolo la voi, am luat pe el 6 jumate, apoi a plecat unde? La Craiova. Vând mai bine ca ei? La început, atunci, am crezut că iau 50 de milioane cu ochii închişi. De ce? Apăruse ăla, de la Real Madrid. Nu Vinicius, are viteză zici că-i Rolls Royce. Ba nu, la Barcelona. Am zis că dacă pe ăla se vehiculau sumele, ăsta al meu e mai bun. Am zis 'iau 50 de milioane pe el'.

Îi trebuie mai multă bărbăţie, eu cred că are copilăria, i-a rămas, e mofturos, nu, adică, doreşte foarte mult, dar trebuie mai multă bărbăţie, pragmatism, puţin mai multă viziune. Nu mă refer că n-are viziune, el trebuie tot timpul dacă ai poziţie de pasă, două trei situaţii ... De ce te învârţi cu mingea, în loc să driblezi trei inşi, dacă tu ai trei situaţii de pasă?

Când ai pasat, i-ai driblat pe ăia trei, că aia sunt lângă tine şi l-ai eliberat pe coechipierul tău. Asta trebuie să explice un antrenor, să-i arate la meci ce a făcut, să ]i arate de 10 de ori faza, să nu mai faci aşa. Fotbal ştie, fotbal are în sânge”
, a spus Becali, pentru cei de la Fanatik

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele