Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

Gigi Becali a pus ochii pe un jucător de la CFR: ”E bun!”

FCSB Publicat pe 12 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21420365/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-1.jpg

Echipa bucureşteană FCSB a încheiat la egalitate duminică seara, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia CFR Cluj, în etapa a 19-a din Superligă. FCSB a avut un gol anulat după o fază controversată.

Clujenii au început tare meciul din Gruia şi Târnovanu a respins şutul lui Avounou, în minutul 1, iar în minutul 7 Tachtsidis a reuşit să deschidă scorul, cu un şut din careu. Oaspeţii au revenit şi au egalat pe tabelă în minutul 26, când Florinel Coman a trimis o pasă perfectă şi Darius Olaru a înscris. Răzvan Sava a scos şutul lui Şut, din minutul 40, pentru ca pe final de repriză Olaru să se accidenteze, după un duel cu Avounou şi să fie înlocuit.

În minutul 51 Florinel Coman a înscris cu un şut superb, de la distanţă, dar arbitrul VAR, George Găman a semnalizat un fault la o fază anterioară şi Sebastian Colţescu a anulat golul după consultarea VAR, pentru un fault al lui Creţu la Otele. Bucureştenii au pus presiune şi au ratat prin Băluţă şi Compagno, au dominat repriza secundă, însă CFR putea da lovitura în minutul 88, prin Juricic, care a trimis pe lângă poartă. 

Gigi Becali a oferit o serie de declaraţii după egalul cu CFR. Patronul l-a lăudat pe Panagiotis Tachtsidis, fotbalistul ardelenilor. 

”E fotbalist, dar nu e ceea ce vreau el la mijloc. Eu vreau altceva. Eu vreau jucător nu numai de pasă, ci şi defensiv. Tachtsidis e bun. Toată echipa CFR-ului este bună. Nu pot să zic de unul ce şi cum”, a spus Gigi Becali la Fanatik.

S-a încheiat 1-1 şi FCSB rămâne lider, cu 38 de puncte, urmată în clasament de CFR Cluj, cu 33 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele