Ultima oră
CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup
Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte" Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte"
VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca
A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului
Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua" Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua"
OFICIAL | Marian Huja a semnat OFICIAL | Marian Huja a semnat

Gigi Becali a dat cărţile pe faţă! Adevăratul motiv pentru care Louis Munteanu a refuzat-o pe FCSB: „Mi-a zis Hagi”

Superliga Publicat pe 14 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21702360/1/fc-cfr-1907-cluj-afc-unirea-04-slobozia-superliga-superbet-11-08-2024-2.jpg

CFR Cluj s-a bătut cu FCSB pentru semnătura lui Louis Munteanu.

În cele din urmă, atacantul a ales să semneze cu trupa din Gruia un contract valabil pe următoarele 4 sezoane.

Într- conferinţă de presă desfăşurată la palatul din Pipera, Gigi Becali a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Louis Munteanu a ales să semneze cu CFR Cluj în detrimentul FCSB-ului.

"(n.r. Louis Munteanu nu a vrut să vină la FCSB?) Da, ştiu. E băiat deştept. A zis 'Nu mă duc acolo, mi-e frică de nea Gigi!'. Mi-a zis şi Gică (n.r. Hagi) că dacă-l cert, nu mai funcţionează, e fricos. Dar e fotbalist. Dar bravo lui, a spus că-i e frică. Şi banii sunt, dar şi război este!", a declarat Gigi Becali. 

MM Stoica l-a taxat pe Louis Munteanu după ce acesta a spus că nu îl interesează FCSB

După victoria CFR-ului de pe teren propriu cu Unirea Slobozia, Louis Munteanu s-a enervat la flash interviu, atunci când a fost întrebat despre interesul celor de la FCSB.

Aflat în studio-ul  Fotbal Show, MM Stoica a declarat că se bucură că Louis Munteanu nu a ajuns la FCSB şi a afirmat că Florin Tănase este un transfer mai reuşit decât al CFR-ului.

”Îţi dai seama dacă îl forţa cineva să vină şi el venea, deşi nu dorea asta. Era o nenorocire. Foarte bine că a ieşit aşa.

I-am zis lui Gigi de la bun început, de când a vrut să-i facă o ofertă pentru că am pus un jucător la echipa naţională să-l întrebe dacă vrea să vină la FCSB, nu a vrut. Şi i-am zis lui Gigi că nu vrea să vină. Gigi a insistat până când la un moment dat a zis stop. M-am oprit. Gata. Am aflat unele, altele, nu mă mai interesează. Gata. End of story.

Acum vreo lună şi ceva, am văzut, era nu ştiu ce petrecere şi scanda cu Borza şi Aioani. Poate o fi rapidist, nu ştiu. E treaba lui.

Noi considerăm, oricum, că ne ajută mai mult Tănase. De aceea nici nu ne-a mai interesat”, a declarat Stoica, la Prima Sport.

Declaraţiile lui Louis Munteanu de la finalul meciului cu Unirea Slobozia

”Vreau să fiu mai bun decât anul trecut, am început bine şi sper s-o ţin tot aşa. Băieţii m-au primit bine, stafful, patronul nu mai zic, toată lumea m-a primit bine. Mă simt bine aici şi s-a văzut că am dat tot. Vreau să fiu acolo din nou, sper să ajung cu evoluţiile mele

Nu mă interesează FCSB! Nu am vrut eu să merg acolo. Aşa cum am mai spus nu am vrut să merg acolo şi asta a fost. Nu! Fără explicaţii, seară bună”
, a spus atacantul, la final de meci.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele