Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

Florinel Coman, discurs onest după succesul FCSB-ului din Bulgaria: ”Nu a fost cel mai bun joc al nostru, am avut un adversar fragil!”

FCSB Publicat pe 26 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21267116/1/tska-1948-sofia-fcsb-uefa-europa-conference-league-26-07-2023.jpg

Florinel Coman, marcatorul golului victoriei pentru FCSB în meciul cu CSKA 1948 Sofia, a oferit un moment de sinceritate la finalul meciului ”roş-albaştrilor” din turul doi preliminar al Conference League.

Coman a recunoscut că FCSB nu a reuşit să facă cel mai bun joc al său, chiar dacă a întâlnit un adversar care nu i-a surprins pe el şi coechipierii săi cu nimic. Şeptarul vicecampioanei consideră că CSKA 1948 Sofia a fost un oponent ”fragil”.

Florinel Coman, un marcator sincer

”A fost un meci în deplasare, un meci pe un teren greu. Dar am venit să câştigăm şi suntem fericiţi că am marcat în deplasare. Îmi intră din toate poziţiile, ce pot să spun? Am avut noroc azi (n.r.- miercuri).

(Reporter: O să le fie greu celor de la FCSB să te mai ţină?) Nu, de ce să le fie greu? Sunt declaraţiile dânsului, v-aţi obişnuit cu el (n.r.- despre emoţiile pe care le are Gigi Becali că îşi pierde cel mai bun jucător).

Asta este cea mai mare problemă, pentru că şi aici am întâmpinat o stare de amical, să spunem aşa, foarte puţini oameni în tribună.

Suntem foarte fericiţi că au venit suporterii noştri, ne-au susţinut şi în această deplasare. A fost un drum lung. Le mulţumesc pe această cale, am cântat cu toţii la finalul meciului.

Important este că am câştigat acest meci, pentru că anul trecut am început prost. Îmi aduc aminte cu Saburtalo am pierdut acel meci din deplasare. Nu a fost cel mai bun joc al nostru, clar, am simţit şi noi asta, dar am avut un adversar fragil, să spun aşa.

Ei nu ne-au surprins cu nimic pentru că nu au avut ocazii. Dar jocul nostru nu a fost cel pe care l-am avut în primele două etape de campionat!”a declarat Florinel Coman, conform AS.ro.

FCSB a făcut un pas important pentru calificarea în turul al treilea prelimiar din Conference League. Vicecampioana României a dispus cu 1-0 în deplasare de către CSKA 1948 Sofia, graţie golului marcat în minutul 28 de către vedeta echipei, Florinel Coman, şi a paradelor portarului Ştefan Târnovanu.

”Roş-albaştrii” au dominat copios în prima repriză, însă, la fel ca în meciurile din noul sezon al Superligii cu FC ”U” Craiova şi Dinamo Bucureşti, nu au putut să menţină acelaşi ritm şi în a doua parte a jocului.

Returul FCSB – CSKA 1948 Sofia este programat joi, 3 august, pe arena din zona Arcului de Triumf, începând cu ora 21:30.

Echipa de start a FCSB-ului:

  • FCSB: Târnovanu - Ov. Popescu, Dawa, Haruţ, Radunovic - Băluţă, Şut, Olaru - Cordea, Compagno, Fl. Coman 
  • Rezerve: Vlad, Creţu, Panţîru, Oct. Popescu, Miculescu, Lixandru, Edjouma, V. Gheorghe, Pantea, Radaslevescu
  • Absent: Djokovic (suspendat)
  • Antrenor: Elias Charalambous
  • Cartonaş galben: Joyskim Dawa (15’)
  • Schimbări: 46’ – Octavian Popescu în locul lui Alexandru Băluţă, Malcom Edjouma în locul lui Andrei Cordea;
  • 61’ – Valentin Creţu în locul lui Ovidiu Popescu;
  • 87’ – Eduard Radaslavescu în locul lui Darius Olaru, David Miculescu în locul lui Florinel Coman.

Câştigătoarea dublei dintre FCSB şi CSKA 1948 Sofia va evolua în turul al treilea din preliminariile Conference League împotriva danezilor de la FC Nordsjælland.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele