Ultima oră
Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei
Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă” Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă”
VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2 VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2
Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă
Veste excelentă pentru Mircea Rednic! Anunţul făcut de UTA, prin Alexandru Meszar Veste excelentă pentru Mircea Rednic! Anunţul făcut de UTA, prin Alexandru Meszar
Robert Elek a demisionat Robert Elek a demisionat

Florin Talpan, în război cu toată lumea. "Spun că CSA a câştigat. Nu! Talpan a câştigat"

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 26 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21361068/1/218234507-176321781149998-7352275256900115213-n.jpg

Florin Talpan este de ani buni într-un arhicunoscut război cu FCSB. Juristul de la CSA  a fost cel care a ieşit în faţă mereu când a fost vorba de subiectul mărcii Steaua.

Deşi clubul din liga secundă a câştigat în instanţă disputa cu FCSB, Florin Talpan a început acum o tiradă la adresa persoanelor din MAPN, care au ieşit cu un comunicat şi îi ameninţă că este pregătit să îi dea în judecată.

Eu ştiu exact ce am făcut. Iar cei care mă denigrează şi îmi iau din munca mea, o să-i chem în faţa instanţei, să răspundă. Să văd şi eu exact ce fac.

”Da? Pe mine nu mă interesează. Aseară, clubul a ieşit cu comunicat. Păi, de ce a ieşit cu comunicat? Au muncit ei? Să iasă cu rezultatele sportive pe care nu le au. Aici, în dosarele câştigate de mine în instanţă, este munca numai a mea.

Am dat bani de la mine, bani pe care, nici în momentul de faţă, nu i-am recuperat. Nu mi se pare normal. Păi, ce, nu le e ruşine? Şi ies cu comunicat să se laude cu munca mea? Au scris ei vreun cuvânt în acţiunile mele? Au făcut ei ceva? M-au ajutat cu ceva?

Mi-au luat din salariu, da? În loc să mă motiveze, ei încearcă să îmi pună frâne şi ies cu comunicat şi spun că CSA a câştigat. Nu! Talpan a câştigat pentru club.

Nu e normal ce se întâmplă. Am făcut lucrurile astea şi am făcut-o pentru suporteri şi am făcut pentru Steaua. Dar nu se poate aşa ceva. Deci se minte cu nonşalanţă în continuare.

Eu am dat bani de la mine. Clubul nu voia să-mi dea. Şi era ultima zi şi trebuia să achit suma aceea şi am dat bani de la mine. Mi se părea normal ca în următoarea zi să îmi dea banii.

Uitaţi, a trecut mai mult de o săptămână. Nu le e ruşine? Şi ei ies cu comunicat să se laude cu munca mea? În fine, nu mai are importanţă. Asta este”, a transmis Florin Talpan, potrivit iamsport.ro.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri