Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

FCSB transferă fundaşul mult dorit! Acord de principiu

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 15 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21257356/1/fcsb.jpg

FCSB nu renunţă la ideea de a-l aduce pe Vlad Chiricheş în acestă vară, iar Gigi Becali pare extrem de hotărât să îşi betoneze defensiva după ce a făcut deja trei transferuri în acestă perioadă.

Cei de la Pro Sport scriu că revenirea lui Chiricheş este foarte aproape să se materializeze. După o rundă de negocieri ce s-a întins târziu în noapte, fundaşul şi Becali au ajuns la un acord de principiu.

”Roş-albaştrii” au rezolvat în această vară transferurile lui: Alexandru Băluţă (29 de ani), Damjan Djokovic (33 de ani) şi Siyabonga Ngezana (25 de ani).

Chiricheş, ademenit cu un salariu impresionant

Cei de la GSP.ro scriu că patronul de la FCSB a pregătit o ofertă financiară uriaşă pentru prima ligă din România: Salariu de 400.000 de euro, plus bonusuri pentru calificarea în grupele Conference League şi câştigarea campionatului.

Însă, Chiricheş plusează şi vrea 500.000 de euro pe an, la care să se adauge prime de cupe europene şi titlu.

Fundaşul s-a antrenat separat de jucătorii FCSB-ului, iar MM Stoica a vorbit cu el. Oficialul FCSB crede că fundaşul se poate întoarce la echipa care l-a consacrat.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele