Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

FCSB renunţă la una din ţintele perioadei de transferuri din iarnă

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 14 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21423837/2/ant.jpg

David Ankeye (21 de ani) nu va mai ajunge la FCSB. Cei de la GSP.ro scriu că randamentul atacantului nigerian este principalul motiv pentru care FCSB a renunţat.

  • 20.000 de euro pe lună este salariul minim pe care îl solicită atacantul David Ankeye (21 de ani), împrumutat în prezent la Sheriff Tiraspol de la Hammam Sousse (Tunisia).

FC Bruges a fost concurenţă pentru FCSB

Informaţia a fost dezvăluită de către impresarul vârfului Uche Dominic Egbukwu, care a precizat că jucătorul său are mai multe oferte, printre care se numără şi o propunere din partea FC Bruges.

”S-au cerut 1,5 milioane de euro, am ajuns pe la 1,1 milioane. În acest moment, există preocupare pentru Ankeye din Italia, Franţa şi Belgia. FC Bruges se numără printre cluburile interesate.

David câştigă la Sheriff 15.000 de euro pe lună, iar orice discuţie la transfer pleacă de la un salariu minim de 20.000 de euro. El e un băiat foarte disciplinat, loial şi serios, un golgheter înnăscut, a cărui carieră va exploda în anii viitori.

Nu excludem România de pe lista negocierilor, chiar dacă e vorba despre un campionat mai slab cotat. Dacă e însă un club de top din ţară, cu pretenţii la titlu şi la cupele europene, de ce nu? Evident, oferta va trebui să fie însă superioară faţă de condiţiile asigurate la Tiraspol”, a spus impresarul lui Ankeye, conform Fanatik.

Doar Vlad Chiricheş, cu 33.333 de euro pe lună, şi Florinel Coman, cu 30.000, ar fi fost mai bine plătiţi decât David Ankeye, dacă transferul atacantului la FCSB se concretiza.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele