Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

FCSB nu renunţă la Ghencea: ”Vom face adrese non-stop. Să vedem dacă cineva îşi permite să piardă sume importante la bugetul statului!”

FCSB Publicat pe 19 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21261074/1/steaua-bucuresti-minaur-baia-mare-liga-2-casa-pariurilor-5-03-2023-1.jpg

FCSB – Dinamo nu se va mai juca în Ghencea, în cele din urmă. Reprezentanţii CSA Steaua nu au fost de acord cu biletul la ordin propus de FCSB, cu scopul de a înlocui poliţa de asigurare pentru eventualele distrugeri de la stadion.

La rândul său, Gigi Becali a confirmat că nu s-a înţeles cu cei din conducerea CSA Steaua, iar derby-ul cu Dinamo va avea loc pe stadionul de la Arcul de Triumf.

În cursul zilei de miercuri, secretarul general LPF, Justin Ştefan, a declarat că cei de la FCSB au informat liga că partida cu Dinamo se poate juca pe Arcul de Triumf.  

Chiar dacă FCSB a pierdut prima ”bătălie” pentru Stadionul din Ghencea, MM Stoica a anunţat că echipa lui Becali nu va renunţa. Oficialul echipei susţine că vor fi trimise adrese non-stop pentru a primi acceptul în Ghencea. 

”Vom face adrese non-stop. Să vedem dacă cineva îşi permite să piardă sume importante la bugetul statului!”

”Am fost sigur la început (n.r. - că FCSB - Dinamo se joacă în Ghencea), când ministrul (n.r. - Apărării) a trimis adresa CSA şi nu credeam că se poate nesocoti un ordin. După care, după prima zi de negocieri cei de la acolo şi-au bătut joc de oamenii noştri. 

Cer imposibilul! Au cerut ceva imposibil, o poliţă de asigurare pe care nimeni n-o poate emite legată de gazon, spunând că în urma discuţiilor purtate cu asiguratorii au ajuns la sumele astea. Când am văzut că nimeni nu poate emite, le-am cerut să ne spună care sunt asiguratorii şi au spus că nu îi pot spune. Mi-am dat seama atunci că nu vom juca acolo. 

Urmează meciul cu CFR, pe care să vedem cum îl vor asigura. Vom face adrese non-stop. Să vedem dacă cineva îşi permite să piardă sume importante la bugetul statului şi să vedem dacă cineva poate face vreun abuz”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele