Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

FCSB a mai încercat să transfere un fotbalist din Africa de Sud, pe Reeve Frosler. Vicecampioana, refuzată

FCSB Publicat pe 30 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21270304/1/fcsb-otelul-superliga.jpg

FCSB a mai încercat să transfere un fotbalist din Africa de Sud, pe Reeve Frosler, sub contract cu Kaizer Chiefs. Conform informaţiilor apărute în presa internaţională, vicecampioana României l-a vrut şi pe fundaşul stânga de 25 de ani, după aducerea lui Siyabonga Ngezana.

  • FCSB - CSKA Sofia e LIVE la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, joi, de la ora 21:30!

FCSB a făcut o ofertă, conform sabcsport, dar clubul african a refuzat propunerea, astfel că apărătorul Reeve Frosler continuă la Kaizer Chiefs. Până acum, el a mai evoluat tot în ţara natală, la Bidvest Wits FC.

În sezonul trecut, Frosler a prins 24 de jocuri şi a reuşit un assist în toate competiţiile.

Risto Radunovic se întoarce în lotul FCSB-ului

FCSB a avut o pierdere importantă în partida cu Oţelul, scor 2-0. Nu a putut miza pe fundaşul Risto Radunovic, care nu a făcut deplasarea la Galaţi, fiind lăsat în afara lotului. Apărătorul nu este, însă, accidentat grav şi se va întoarce pentru partida cu bulgarii de la CSKA Sofia!

Problema lui Risto Radunovic a fost remarcată după partida tur cu bulgarii, câştigată de FCSB cu 1-0. ”Radunovic a simţit o durere puternică la antrenament, după meciul din Bulgaria”, a declarat Elias Charalambous înaintea confruntării cu Oţelul, dar, conform Fanatik, problema nu e una gravă şi fundaşul se va întoarce în lotul formaţiei din Bucureşti.

400.000 de euro a plătit FCSB pentru transferul lui Radunovic de la Astra, în ianuarie 2021. Acum, e cotat de Transfermarkt la 1.3 milioane de euro. Fundaşul stânga are 29 de meciuri în naţionala Muntenegrului şi un gol. Pentru FCSB, în acest timp, a bifat 100 de meciuri, a marcat de patru ori şi a oferit 11 pase decisive.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele