Ultima oră
Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua" Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua"
OFICIAL | Marian Huja a semnat OFICIAL | Marian Huja a semnat
Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open
Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"

Fanii români au luat cu asalt casele de bilete ale ”London Stadium”. Reacţia lui Dică

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 8 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20853343/1/romanii-au-luat-cu-asalt-casele-de-bilete-inainte-de-west-ham-fcsb-cozi-uriase-la-london-stadium-1.png

West Ham - FCSB, primul meci al vicecampioanei României în Grupa B a Conference League 2022/2023, se joacă joi, de la ora 22:00, LIVE TEXT pe www.primasport.ro. ”Roş-albaştrii” vor fi susţinuţi de câteva mii de suporteri români la Londra şi speră să înceapă cu dreptul noua aventură europeană.

Fanii români au luat cu asalt casele de bilete ale ”London Stadium” pentru a lua parte la meciul dintre FCSB şi West Ham, prima partidă din grupa B de Conference League.

Susţinătorii lui FCSB din Londra sau din alte zone ale Angliei au vrut să îşi asigure prezenţa la meciul cu West Ham şi au venit miercuri, încă de la ora 7:00, în condiţiile în care casele de bilete se deschideau la ora 15:00.

Nicolae Dică a fost plăcut surprins la aflarea veştii că vor fi mulţi suporteri români pe stadion.

”Mă bucur că suporterii români vin. Îmi aduc aminte de meciurile când eram jucător eu, mai ales în Spania, când veneau 15.000-20.000, îmi aduc aminte pe Bernabeu. Sperăm să facem şi un joc bun pentru a-i face să se simtă bine după meci.

Îi simt bine pe băieţi la antrenament, dar important e la jocuri.

Acolo trebuie să punem în practică ce facem la antrenament. Trebuie să avem plăcere de a juca fotbal, o atitudine bună, pentru că nu avem nimic de pierdut la acest meci, e clar că plecăm cu şansa a doua şi avem doar de câştigat”, a spus Dică, pentru sport.ro.

Din momentul în care s-au deschis casele biletele s-au epuizat toate în 90 de minute, iar coada care se formase era de 300 de metri. Fiecare cetăţean a putut cumpăra maximum două bilete după ce a prezentat paşaportul.

Pe lângă cele 3.125 de bilete pe care le-a primit FCSB de la West Ham, fanii ”roş-albaştrii” au cumpărat şi locuri în zonele destinate fanilor ”ciocănarilor”, dar au fost sfătuiţi să nu poarte însemnele echipei pe care o susţin pentru a evita eventualele altercaţii cu suporterii englezi. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele