Ultima oră
Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung
Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat" Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat"
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său
LIVE VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 0-1, în direct la Prima Sport 1! Sidibe a deschis scorul

LIVE VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 0-1, în direct la Prima Sport 1! Sidibe a deschis scorul

Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"

Oțelul Galați Publicat de Tudor Moisa astăzi, 11:45
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40006/21740312/1/uta-arad-sc-otelul-galati-superliga-superbet-10-08-2024.jpg

 

 

Oţelul şi Dinamo au remizat, scor 1-1, la Galaţi, vineri seară.

În prima repriză, Dorinel Munteanu a avut o ieşire incredibilă şi l-a luat de gât pe David Maftei şi a fost la un pas să îl ia la bătaie. La flash-interviul de după fluierul final, Dorinel Munteanu a lansat o tiradă şi a punctat că nu a făcut absolut nimic greşit.

Antrenorul formaţiei gălăţene a continuat declaraţiile incredibile şi la conferinţa de presă. Dorinel Munteanu a spus că poate trebuia să reacţioneze şi mai dur, a explicat ce a generat reacţia sa şi a exclamat că el face legea la echipă.

"Am vrut să mă întrebaţi despre incidentul ăla care a umplut toate ziarele cu... Cum îl cheamă, mă? Cu Maftei. N-am niciun fel de regret la acest incident petrecut şi să fie învăţătură de minte pentru orice jucător tânăr, experimentat. Dacă-l corectez de trei, patru, cinci ori în cinci minute, 10 minute şi mă subestimează, înseamnă că avem o problemă. Înseamnă... Poate trebuia să reacţionez şi mai dur. Nu se poate ca un jucător atenţionat să nu-şi bage antrenorul în seamă, că nu sunt antrenor de paie, să stau pe bancă, să primesc telefoane şi să fac ordine. Cel puţin să se uite la mine când mă agit şi vreau să-i corectez. 

Încă nu s-a născut un jucător care să se uite aşa la mine, să strig la el şi să nu se uite la mine, pentru că-l corectez, îi doresc binele şi să-i corectez jocul lui prost pe care l-a început pe faza defensivă. Asta a fost, iar acum las specialiştii de la toate televiziunile. 

Dimpotrivă! Trebuie să înveţe, să se adapteze la rigorile fotbalului modern. Dacă el la 20 de ani nu se uită la un antrenor... Acum fără falsă modestie, dar nu s-a născut un jucător care nu să-mi răspundă, că poate ar avea argumente, dar să nu se uite la mine? Nu se poate aşa ceva! Hai să facem doar aşa şi vorbim despre reacţia mea sau de bunul simţ al jucătorilor?

Eu fac legea aici şi să fie clar. Să înţeleagă toţi jucătorii, poate vin sau nu mai vin la Oţelul, dar asta e regula de bază şi asta a adus succes la echipă până acum şi în continuare va fi la fel", a declarat Dorinel Munteanu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele