Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

EXCLUSIV | Viorel Moldovan regretă plecarea unui fotbalist de la FCSB: ”E o pierdere”

FCSB Publicat pe 17 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21258820/1/viorel-moldovan-2.png

FCSB a făcut câteva schimbări de lot în această vară, a adus şi a renunţat la mai mulţi jucători. Printre cei care şi-au găsit alt angajament se numără şi Joonas Tamm, pe care Viorel Moldovan chiar îl consideră o pierdere. Fostul atacant, specialist Prima Sport, consideră că apărătorul putea fi şi în acest sezon o variantă pentru defensiva FCSB-ului.

Viorel Moldovan a făcut analiza mutărilor parafate de FCSB, iar în privinţa celor plecaţi a remarcat cedarea lui Joonas Tamm. Referitor la Cristea, Oaidă, Omrani sau Nikolov, Moldovan nu consideră că vicecampioana României va avea de pierdut de pe urma plecărilor lor.

Tamm este o pierdere, zic eu. A jucat destul de mult acolo, în centrul defensivei, cu Dawa, în axul central defensiv. În rest, ceilalţi au mai fost şi accidentaţi. Cristea nu a mai prins echipa, Oaidă juca, nu juca.

Omrani juca în altă parte, nu este o pierdere. Nikolov nu a fost titular, dar nu ştiu nici de ce l-au luat cei de la FCSB”, a spus Viorel Moldovan în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

FCSB, lăudată pentru transferul lui Damjan Djokovic!

FCSB a făcut mai multe transferuri interesante în această vară, printre care şi aducerea lui Damjan Djokovic, mijlocaş în vârstă de 33 de ani. El a debutat pentru vicecampioana României în duelul cu FC U Craiova, transmis în direct la Prima Sport 1 şi terminat cu victorie, scor 3-1.

La finalul întâlnirii, în emisiunea Fotbal Show, Viorel Moldovan a lăudat aducerea jucătorului care a evoluat şi la CFR Cluj, considerând că FCSB va avea un plus important la mijlocul terenului. Damjan Djokovic este un fotbalist experimentat şi care are şi evoluţii ce vor creşte cu siguranţă nivelul formaţiei, în opinia fostului mare internaţional.

Djokovic este un jucător foarte bun, FCSB avea nevoie de un astfel de jucător la mijlocul terenului. Este bun acolo, ca inter, are experienţă, este echilibrat, aduce un plus.

FCSB a făcut bine că l-a transferat”, a declarat Viorel Moldovan în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Emisiunea Fotbal Show, de la finalul partidei FC U Craiova – FCSB

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele