Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

EXCLUSIV | ”FCSB se întoarce acasă!”. Şi foştii rivali aplaudă revenirea vicecampioanei în Ghencea

FCSB Publicat pe 31 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21271457/1/fcsb-ghencea.jpg

FCSB va juca partida cu CFR Cluj, care va fi duminică, de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 1, pe Stadionul Steaua! Formaţia vicecampioană din SuperLigă va reveni în Ghencea, după ce demersul făcut pentru partida cu Dinamo a eşuat. Iată că întoarcerea se va produce tot pentru un derby, dar cu CFR Cluj.

Vasile Miriuţă a comentat detaliul şi a declarat că e convins că acum FCSB va avea un plus important în lupta pentru titlu, că entuziasmul în urma veştii va fi unul important. Miriuţă nu crede că, de acum înainte, FCSB va juca în Ghencea cu o asistenţă de sub 10.000 de spectatori.

FCSB se întoarce acasă! Mental, contează mult asta, şi pentru jucători, şi pentru suporteri. FCSB câştigă foarte mult, chiar şi pentru lupta la titlu. FCSB nu va juca meciurile din Ghencea cu sub 10.000-15.000 de spectatori.

E un avantaj foarte mare, dar e şi presiune. E foarte bine pentru suporteri”, a spus Vasile Miriuţă în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

FCSB – CFR Cluj, în Ghencea!

Partida FCSB - CFR Cluj, din runda a patra a SuperLigii, se va juca în Ghencea. Gigi Becali a anunţat că s-a semnat contractul, iar derby-ul cu ardelenii va avea loc în ”Templu”.

FCSB nu s-a dat bătută şi după ce revenirea în Ghencea, la derby-ul cu Dinamo, nu s-a întâmplat, ”roş-albaştrii” nu au renunţat la ideea de a juca în ”Templu”. Gigi Becali a dezvăluit cum s-a ajuns la acordul cu CSA Steaua, pentru ca partida cu CFR Cluj, din 6 august, de la ora 21:30, să se joace pe stadionul cu 30.000 de locuri.

”S-a semnat. Duminică se va juca în Ghencea. Bine că s-a rezolvat. Când se rezolvă problema, e bine. Nu mai are rost să comentăm ce a fost.

Avem obligaţia noi, staff-ul, jucătorii, antrenorii, să nu spunem că suntem Steaua. Noi o vom face. Noi nu putem să oprim galeria, nu avem cum să îi oprim.

E vorba despre meciul acesta şi cât e Arena Naţională ocupată. Atât am nevoie, după jucăm pe Arena Naţională”, a spus Gigi Becali.

Echipa bucureşteană nu se opreşte aici şi a făcut alte două cereri pentru a închiria arena de 30.000 de locuri. Prima pentru posibilul meciul tur cu Nordsjaelland, pe 10 august, din turul III Conference League, dacă va trece de CSKA 1948 Sofia şi a doua pentru partida din etapa a şasea a Superligii de pe 19 august, cu Poli Iaşi.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele