Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

“Este caracter frumos”. Gigi Becali, decizie surprinzătoare cu privire la Vlad Chiricheş

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 30 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21446545/1/chi.jpg

Vlad Chiricheş, fundaşul central al liderei din Superligă, FCSB, s-a operat în Finlanda din cauza accidentării suferite la finalul lunii august. Experimentatul stoper în vârstă de 34 de ani va putea reveni pe teren abia peste aproximativ 3 luni.

FCSB speră ca Vlad Chiricheş să poată fi apt 100 % pentru partidele pe care vicecampioana en-titre urmează să le dispute în play-off, unde va fi decis titlul.

Suma impresionantă la care renunţă Vlad Chiricheş

Chiricheş a renunţat la salariu în momentul în care a aflat că trebuie să se opereze, respectiv la o sumă de 133.200 de euro. El ar fi putut reveni mai rapid pe teren dacă ar fi ascultat de stafful celor de la FCSB, care i-a recomandat o intervenţie chirurgicală încă din luna septembrie. Apărătorul central a vrut să încerce o variantă alternativă recomandată de medicul personal, însă rezultatul nu a fost unul pozitiv.

Gigi Becali s-a declarat impresionat de gestul fundaşului şi a anunţat că îi oferă un salariu de 5.000 de euro, cât e indisponibil, iar după retragere are loc asigurat în club.

“Este caracter frumos, Chiricheş. Când a venit la echipă a spus că nu vine pentru bani, ci pentru că mai vrea să joace fotbal. El are bani, are vreo 10-15 milioane de euro adunate. Meme i-a spus după accidentare că s-au încercat toate cu el şi i-a spus că îi dăm 5000 de euro pentru a rămâne în club, să lucreze aici.

A fost antrenat în toate cluburile mari, ştie fotbal. Şi el a spus: Uite cum facem. Îmi daţi 5000 de euro până în momentul când intru să joc. Că nu vreau să mă las. Dacă o să văd că nu pot să joc, o să mă las. Eu, în ultimele două luni i-am dat 5000 de euro.

Cine face aşa? De la 40.000 la 5000? El ia 5000 de euro până în momentul în care îşi revine. Apoi, când va intra pe teren, va reveni la salariul lui. Nu vrea să se lase. Vrea să mai încerce. Să îi ajute Dumnezeu. Dar are un caracter frumos că putea să spună că are contract şi la revedere”, a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.

 

7 meciuri a jucat Vlad Chiricheş pentru FCSB în actualul sezon. Ultima partidă a fost înfrângerea suferită de ”roş-albaştri” la Arad, împotriva UTA-ei cu 2-1, pe 28 august.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele