Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Embargoul l-a ţinut pe Gigi Becali câteva minute. A intrat în direct şi a făcut spectacol. ”Hai să fac o aroganţă la miezul nopţii, că tot n-a început Postul”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 18 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21527320/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020.jpg

FCSB a învins pe teren propriu, scor 2-1, gruparea Sepsi OSK, într-un meci din etapa 1 a play-off-ului Superligii.

Patronul roş-albaştrilor a refuzat iniţial să intre în direct pentru a oferi primele reacţii după partida cu Sepsi, dar a transmis un mesaj text prin care a făcut un anunţ total neaşteptat:

"Bai, tată! O să mai vorbeasc după ce devenim campioni!" , a declarat Gigi Becali, în exclusivitate pentru Prima Sport.

Becali s-a răzgândit rapid şi a oferit un interviu savuros, chiar înainte de intrarea în Postul Paştelui. Omul de afaceri consideră că principalele rivale ale FCSB-ului sunt CFR Cluj şi Universitatea Craiova. Surprinzător, Rapid nu este considerată periculoasă.

”Hai să fac o aroganţă la miezul nopţii, că tot n-a început Postul. Vă daţi seama că am terminat play-off-ul cu 9 puncte avans, iar acum avem 7 puncte? Să îl împarţi pe 9 la 2 şi să îţi iasă 7?! Ce anomalie!

Rotaru e pe locul 2, dacă îl are pe Maldonado. Principala contracandidată la titlu în acest moment, nu vreau să supăr sau să subestimez pe nimeni. În gândirea mea cred că CFR şi Craiova sunt cele mai valoroase, în ordinea asta. Dar eu nu mă mai tem acum! Eu m-am bucurat că a câştigat Craiova. CFR e o echipă mai solidă”,
a spus patronul de la FCSB, pentru Digi Sport.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele