Ultima oră
Horaţiu Moldovan i-a fermecat pe italieni după o nouă prestaţie solidă: „Fabulos! A meritat toţi banii” Horaţiu Moldovan i-a fermecat pe italieni după o nouă prestaţie solidă: „Fabulos! A meritat toţi banii”
VIDEO | Probleme în Ghencea! Jandarmii au dat cu gaze lacrimogene VIDEO | Probleme în Ghencea! Jandarmii au dat cu gaze lacrimogene
CSM Bucureşti, victorie chinuită cu Podravka. Crina Pintea s-a accidentat CSM Bucureşti, victorie chinuită cu Podravka. Crina Pintea s-a accidentat
VIDEO | Momente emoţionante în Ghencea! Ciprian Tătăruşanu a dat lovitura de start VIDEO | Momente emoţionante în Ghencea! Ciprian Tătăruşanu a dat lovitura de start
LIVE VIDEO | FCSB - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Meci şters în Ghencea LIVE VIDEO | FCSB - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Meci şters în Ghencea
MM Stoica, extrem de deranjat de situaţia gazonului din Ghencea: „Am senzaţia că sunt porţiuni unde este vopsită iarba” | VIDEO EXCLUSIV MM Stoica, extrem de deranjat de situaţia gazonului din Ghencea: „Am senzaţia că sunt porţiuni unde este vopsită iarba” | VIDEO EXCLUSIV

Elias Charalambous, foarte clar în legătură cu plecarea lui Florinel Coman de la FCSB. ”Eu aşa văd lucrurile”

FCSB Publicat pe 13 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21557657/1/fcsb-universitatea-craiova-play-off-superliga-superbet-7-04-2024.jpg

Elias Charalambous a vorbit despre informaţiile apărute în legătură cu transferul lui Florinel Coman în Qatar.

Gigi Becali a anunţat că Florinel Coman (26 de ani) va pleca de la FCSB la finalul acestui sezon. Ulterior s-a aflat că „şeptarul” echipei bucureştene va merge în Qatar, la Al-Duhail, acolo unde ar urma să câştige 8 milioane de euro în 4 ani.

Antrenorul „roş-albaştrilor” a vorbi la conferinţa de presă premergătoare jocului cu CFR Cluj despre situaţia lui Florinel Coman. Charalambous a dat de înţeles că jucătorul se concentrează pe ultimele meciuri din play-off cu FCSB şi a evitat să intre în detalii despre mutarea ce pare ca şi rezolvată.

„Campionatul se apropie de final şi vor apărea multe lucruri, cu siguranţă. Din punctul meu de vedere, astfel de lucruri, de zvonuri, nu sunt foarte importante acum. Avem timp să vorbim despre transferuri, despre plecări şi veniri. Mâine vom avea un meci foarte dificil şi n-avem timp să vorbim despre asta. După ce se va termina tot, avem timp să discutăm.

Îl simt pe Coman 100% concentrat. Îl văd în fiecare săptămână că e într-o formă de top.

Nu am avut timp să mă gândesc la transferul lui Coman. Avem treabă de făcut. El va lua cea mai bună decizie. Poate că va decide să rămână aici. Nu cred că e ceva stabilit, nu am această informaţie. Hai să terminăm totul cum ne dorim, iar ulterior el va decide dacă va merge undeva, unde va merge sau dacă va rămâne aici”, a spus Elias Charalambous.

Echipa la care va merge starul FCSB-ului. „Zece mii la sută acolo pleacă” 

Robert Niţă a aruncat bomba şi a dezvăluit unde va merge Florinel Coman, după ce patronul FCSB-ului a anunţat că acesta va pleca din vară de la echipa bucureşteană.

„Îmi spune cineva acum că pleacă în Qatar, pe 2 milioane de euro pe an salariu. S-a înţeles cu Al-Duhail, din Qatar, cred că din moment ce îi oferă 2 milioane, probabil contractul va fi pe trei ani, sunt 6 milioane. În acest caz nu cred că va fi o problemă să îi plătească clauza de reziliere de 5 milioane de euro. Nu găseşti salariul ăsta în Europa”, a declarat Robert Niţă, la Prima Sport.

Informaţia a fost confirmată şi de moderatorul emisiunii Fanatik Superliga, Horia Ivanovici, care s-a arătat surprins de alegerea lui Coman, având în vedere că jucătorul a spus în mai multe rânduri că ar vrea să joace la o echipă cu pretenţii din Europa.

„Şi mie mi-a scris cineva acum cineva în care chiar am încredere, şi mi-a scris <<zece mii la sută pleacă în Qatar>>. Eu eram sceptic pentru că Florinel a zis că vrea să se ducă la o echipă în vest, în Europa, să joace în fotbalul mare”.

  • 6 milioane de euro este cota lui Florinel Coman, conform Transfermarkt.com
  • Jucătorul de 26 de ani a reuşit 17 goluri şi 11 pase decisive, în 34 de meciuri jucate în tricoul FCSB-ului, în acest sezon
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele