Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

Eduard Radaslavescu s-a decis! FCSB vrea să îl cedeze la o rivală din Superliga

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 19 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21430136/1/rada.jpg

Eduard Radaslvescu (19 ani) a refuzat din nou să plece de la FCSB. Cei de la iAMsport scriu că mijlocaşul nu a dorit să meargă împrumut la Hermannstadt, acolo unde ar fi avut şansa să joace mai mult decât la liderul din Superliga.

  • 33 de partide şi 2 goluri are Radaslavescu pentru FCSB.

Recent, preşedintele sibienilor, Dani Coman a confirmat interesul pentru Eduard Radaslavescu şi Dorin Rotariu.

Noi îl dorim pe Rotariu şi pe Radaslavescu, dar, aşa cum e normal, vom vorbi doar după meci (n.r. disputat sâmbătă). Împrumut cu opţiune, vom vedea.

Nu mi se pare normal să discut înainte”, a spus Dani Coman, pentru cei de la Fanatik.

E gata! Becali s-a răzgândit şi nu mai dă afară unul dintre titularii echipei: ”E folositor! Ne-a câştigat meciuri!”

Contractul lui Valentin Creţu a fost prelungit pentru încă un sezon în aceast an, iar fundaşul dreapta în vârstă de 34 de ani ar încasa la FCSB un salariu în valoare de 10.000 de euro lunar, o sumă impresionantă pentru Superliga României, potrivit presei din România.

“Pe Creţu cred că îl voi ţine, pentru că este folositor echipei. Adică el ne-a câştigat două meciuri. Cu Craiova nu a mişcat Mitriţă. Deci este folositor echipei. Cred că îl ţin până în vară”, a spus Gigi Becali, la Fanatik.

Hotărârea lui Becali este cu atât mai surprinzătoare ţinând cont de faptul că pe 3 aprilie, după Sepsi – FCSB 1-2, latifundiarul a anunţat că apărătorul lateral nu va mai juca niciodată la echipa sa.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele